Deri Cepli Elbise

Merhabalarrrr, hafta sonu İstanbul macerasından sonra eve dönüş, yerleşme, işler güçler derken  yorulduk. Ama enerjimi topladım ve haftaya bir ne giydim postuyla başlamaya karar verdim. Sırada bekleyen çook konu var :) Gelelim bugünün konusu deri detaylı elbisiye....Oldum olası cepli elbiselere bayılırım. Öyle elini kolunu koymaya yer bulamayan tiplerden değilim ama cebi olan kıyafetleri nedense çok seviyorum. SHEIN de birşeyler beğenmeye çalışırken bu elbiseyi  yi gördüm ve ilk hoşuma giden şey de deri cepleri ve deri yaka detayları oldu. Kumaşı scuba kumaş, tok bir kumaş biliyorsunuz. Öyle ağzı yüzü bir yana kayanlardan değil :) Otur kalk kesinlikle kırışmıyor. Vee hiçbir fazlalığı göstermiyor :) 




Ben bu sefer puantiyeli çorapla giydim ama mus çorapla ve kalın renkli çoraplarla da güzel duruyor.



Elbisemi beğenenler buraya lütfen :) Unutmadannn Shein kaban çekilişim son hızıyla devam ediyor. Katılmak isteyenler bu yazıma tıklayınnn lütfen...

Bu güneşli pazartesi günü tüm takipçilerime sevgiler gönderiyorum, çalışanlara işyerinde, çalışmayanlara evlerinde güzel, mutlu ve sağlıklı bir hafta diliyorummm :)



Hiç yorum yok

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.