Renkli Sofralar

Lezzetli bir yemeği, güzel bir sofrada yemekten daha keyifli ender şey vardır hayatta bana göre. O yüzden sofra kurarken hep bir farklılık, bir şıklık, bir renk olsun isterim. Tabi değişik değişik sofralar kurmak için de biraz malzeme gerekiyor. Renkli peçeteler, peçete halkaları, runnerlar, amerikan servisler ve sofra örtülerinden çeşit çeşit olmalı. Hazır masa örtülerinde istediği renkleri ve desenleri bulamayanlara önerim İkea. İkea'nın kumaş bölümünde rengarenk çeşit çeşit kumaşlar arasında çok güzel şeyler bulabilirsiniz. Geriye sadece masanızın ölçülerine göre kesip kenarlarını dikmek kalıyor. Aynen aşağıdaki gibi :)




Yoğun bir hafta sonuna girerken herkese güzel, güneşli keyifli bir tatil diliyorum. Evdeyseniz en sevdiğiniz yemeği yapın, en güzel örtülerinizi peçetelerinizi çıkarın rengarenk bir sofra hazırlayın. Sanki bir restorandaymışcasına sohbetle, keyifle güzel bir yemek yiyin. Şimdiden afiyet olsun :)

Bu arada Shein çekilişi bu cuma son, katılmak için bu yazıma buyurun...
Son olarak, güzel sofralarınızın fotoğraflarını çekip bana gönderebilirsiniz, hem bana ilham olur hem de bir gün blogda yayınlarız kimbilir :)

5 yorum:

  1. masa örtüsüne bayıldım, iştah açıcı bir sofra olmuş canım :)

    YanıtlaSil
  2. İkea iyiki var :) Masa sunumunu çok beğendim. Renkler harika.

    YanıtlaSil
  3. çok şıksın her zamanki gibi

    YanıtlaSil
  4. Masa örtüsü ile o peçetelerin şahane uyumuna bayıldım , her zaman ki çok incesin

    YanıtlaSil
  5. Merhabalar, çok güzel ve şık görünüyorlar. Ellerinize sağlık. Hayırlı hafta sonları.

    Saygılar.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.