Happy Cassetto

Happy Cassetto firması ile Sevgili Ümran ın etkinliğinde tanıştık ve Ankaralı Blogger anneler etkinliğine de şık hediyeleriyle katıldılar. Happy Cassetto; ev yada ofisinde dolap, çekmece, saklama alanı gibi yerlerin mevcut düzeninden memnun olmayan kişilere düzenleme konusunda farklı çözümler üretiyor. İlk önce evde fizibilite çalışması yapılıyor daha sonra size en uygun çözümlerle sizin yapamadığınız, uğraşamadığınız düzenleme firma tarafından yapılıyor. Ne güzel değil mi :) Ben ilk defa duydum bu hizmeti. İşte Happy Cassetto bu alanda çalışırken bu düzenlemeler için yardımcı elemanlar da kullanıyor haliyle. Etkinliklerimiz için bizlere de bu düzenleyicilerden gönderdiler. Ankaralı Blogger anneler etkinliğinde gelen ruj ve kalem kutusu çok işime yaradı.



Sevgili Ümran'ın etkinliğinde gelen İKEA şal askısını ise hemen kullanmaya başladım ve bütün şalları fularları bir araya toplayarak dolaptaki bir rafı boşaltmış oldum.


Hediyelerin şık ve özenli paketleri de hepimizin çok hoşuna gitti. Her birimizin adına özel kartvizitlerin paketlerin üstünde olması çok güzel bir jestti.



İncelemek ve Happy Cassetto'yu tanımak isteyenler için buradan web sayfalarına ulaşabilirsiniz.



6 yorum:

  1. Güle güle kullan tatlım ruj organizeri de bi harikaymış :)

    YanıtlaSil
  2. Ben de çok sevdim ürünlerini! Sendeki akrilik düzenleyiciyi ben de Koçtaş'tan almıştım, gerçekten çok işime yarıyor. Güle güle kullan ikisini de, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şimdi daha büyüğü lazım Başakcım, bakıyorum bende :) öpüyorum

      Sil
  3. şal askılığı çok güzelmiş güle güle kullan :-))

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.