Philips Lumea ile Son Durum

Tavsiye Kanalı aracılığıyla katıldığım #benimzamanim kampanyası sona eriyor.  Kampanya süresince, yani iki aydır kullandığım Philips Lumea ile ilgili son durumu sizlerle paylaşmak istiyorum. 


Daha önce  burada ve burada yazmıştım. Sekiz hafta boyunca tavsiye edildiği gibi iki haftada bir Lumeayı kullandım. Kendimle beraber kardeşimde de kullandık. Aynı sonuçlara ulaştık. Şu an kıl kökleri asla görünmüyor, elimizle dokununca hissedilmiyor, sayılı kıl çıkıyor diyebilirim. Kollarımı güneşe doğru tutunca ince ince tüyleri görünce anlıyorum ki çıkan kıllar da artık sarı ve ince, bakınca görünmüyor. Anladığım kadarıyla kalan tek tük bölgesel yerler de bir iki kullanım sonrasında iyice azalacak. Benim beklediğimden fazlasını aldım Lumea dan ve aslında şaşırdım diyebilirim. Bu kadar etkili olacağını ummamıştım. Özellikle yüz bölgesinde diğer epilasyon yöntemlerinin başarılı olamadığı yerlerde şu an hemen hemen birşey kalmadı diyebilirim. 


Aletin kullanımının bu kadar kolay, uygulamanın bu kadar zahmetsiz olması, şarjının kısa sürede dolması, kablosuz kullanılması, hafif olması, hassas bölgelere ayrı başlığı olması ve bu kadar kısa sürede sonuç vermesi benim sayabileceğim artılar. Evde kendi kendinize  herhangi bir yardıma gerek olmaksızın kısa sürede yapıp bitirebileceğiniz bu epilasyon seansı insanı yormadan sonuca ulaştırıyor gerçekten. Lumea yı kendimde kullanıp sizlere de tavsiye deceğim için titizlikle günü gününe kullandım, notlar aldım. Daha önceki yazılarımda da dediğim gibi ilk kullanımdan itibaren memnundum ama şimdi sonuç almaya başladığım için gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.







8 yorum:

  1. Ben de senin gibi memnun kaldım. Gönül rahatlığı ile tavsiye edebilirim :)

    YanıtlaSil
  2. tavsiyen alındı canım teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  3. ürün gerçekten başarılı bende çok memnun kaldım.

    YanıtlaSil
  4. yüz bölgesinde iyi sonuç almak benim için de çok önemliydi ve çok memnun kaldım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet en sıkıntılı yer yüz bölgesi bencede...

      Sil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.