Nice Yaşlara Derken!..

Küçük kuzum Öykütoşum gelecek ay iki yaşına girecek. Zaman nasıl geçti nasıl iki sene oldu doğalı bilmiyorum, pek bir duygusalım bu ara :) Biraz da tembellik ettim bu konuda galiba. Yurtdışı seyahatleri filan derken doğum gününe sayılı zaman kala ancak konsept düşünmeye başladım. Geçen sene ilk doğum günü için uğur böcekli bir parti yapmıştık. Herkes çok beğenmişti. Bu sene ise şu ana dek karar verebilmiş değilim. Aklımda bir iki şey var gerçi, bunun için hemen internetten araştırmaya başladım. Karşıma daha önce duymadığım bir site çıktı: www.niceyaslara.com
 Biraz inceledim yok yok! Doğum günü ile ilgili aklınıza gelen ve gelmeyen onlarca başlık altında yüzlerce seçenek bu sitede! Benim aradığım şey konsept ve konsepte uygun pasta olunca hemen doğum günü pastaları kısmına girdim.  Çok tatlı şeyler buldummm :) İşte bazıları:


Siyah beyaz çizgiler üzerinde kırmızı güller şahane değil mi? 


Bu pastaların fiyat ve teslimat bilgileri de sitede mevcut. Doğum günü pastası araştırmak için tek tek internette gezmenize gerek kalmadan pek çok modeli bu sitede bulabilirsiniz. Üstteki güllü pasta çok hoşuma gitti mesela. Porsiyonlara bölünmüş olması servis açısından çok büyük kolaylık.



Eğer hayvan figürlü bir pastaya karar verirsem bu tip orman temalı bir pasta olabilir diye düşündüm. Ancak seçenek bol olunca karar vermek de kolay değil tabi. Ben tekrar bir girip bakayım en iyisi hepsine :)


Siz de benim gibi doğum günü hazırlığında iseniz aklınızda bulunsun, bu sitede işinize yarayacak çok şey var.

Sevgilerimle...





8 yorum:

  1. Pastalar cok guzel gorunuyor. Farkli ve ilgi cekici 👍👍

    YanıtlaSil
  2. Çikolatalı güzel görünüyor, kesmesi zor tabii orası ayrı:))

    YanıtlaSil
  3. hepsi harika şimdiden mutlu yaşlar diliyorum :-))

    YanıtlaSil
  4. Ay şu çilekli sarıp sarmalanmış olan çok şahane görünüyor :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.