Püsküllü Mor Bot


Mor renge aşığım ve özellikle ayakkabılarda mor ve tonlarına bakmaya doyamıyorum! Yurtdışı alışveriş sitelerinde gezinirken özellikle tasarım botlar ilgimi çekiyor.  Günlük giyebileceğim modellerde bile ilginç ve özel tasarımları bulup çıkarıyorum. Bu siteler arasında Rosewholesale en çok modeli bulabildiğim ve en sevdiğim sitelerden bir tanesi. Rengine ve modeline vurulup istediğim bu mor botların fiyatını da bir kaç yerden araştırdım ve en uygun fiyatın Rosewholesale de olduğunu gördüm. Alışverişlerinizde aynı ürünün farklı sitelerde farklı fiyata satılıyor olduğunu unutmayın, mutlaka araştırın. 


Fotoğrafları çekmek için epey uğraştım lakin yine de ne telefon ne de makina bu şahane rengin tam hakkını veremedi. İlk fırsatta tek renk somon elbisemle giymeyi düşündüğüm bu botların rahatlığı da benim için sürpriz oldu. Bazı topuklu bot modelleri ne kadar kaliteli olursa olsun rahat olmuyor. Uzun ve ince topuk giyenin tabii ki rahatlığı düşünmesi çok anlamlı değil. Ancak arada bazı modeller (bunun gibi) uzun topuğuna rağmen dengeli duruşuyla insanı çok rahatsız etmiyor.


Fiyatı ise ortalama bir bot fiyatı olan bu şık tasarım botları sitesinden incelemek ve detayları öğrenmek isterseniz link aşağıda.


Sevgilerimle...







4 yorum:

  1. Rengi gercekten cok hos rahat gibi gorunuyor ama dedigin gibi topuklularda cok rahatlik aramamak gerek guzel gunlerde giy tatlımm

    YanıtlaSil
  2. ya biliyor musun topuk boyunu da çok sevdim bunun bana da olurmuş denk gelirse alacağım :) güle güle giy canım :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.