Limak Chiva SPA

Bazen insan günlük hayatın karmaşasından öyle bir yoruluyor ki rahatlamak, yenilenmek ve kendiyle baş başa kalmak istiyor. Benim için bunun anlamı SPA oluyor... Huzurlu, güvenli ve temiz bir ortamda hamam, sauna ve masaj üçlüsü üstümdeki tüm stresi ve yükü alıp, yeniden doğmuş gibi hissettiyor. Özellikle masaj işin ehli biri tarafından yapılırsa yorgun ve gergin uzandığınız masaj koltuğundan fişek gibi kalkıyorsunuz desem abartmış olmam. Bu yazımda Ankara' da yaşayanlar için harika bir SPA merkezi tavsiyem var. Arkadaşlarımla beraber gittim, bizzat denedim ve öyle memnun kaldım ki bu harika deneyimi hemen sizinle paylaşmaya karar verdim. Gaziosmanpaşa'da bulunan Limak Ambassador Hotel bünyesindeki Limak Chiva SPA, hamam, sauna ve masaj sevenler için çok doğru bir alternatif.


O gün SPA müdürü sevgili Berrak Hanım bizimle çok ilgilendi,  güleryüzü ve nezaketi için kendisine tekrar teşekkür ederim. Gelelim Chiva SPA da neler olduğuna...


Türk hamamı ve hamam ritüelini sevmeyen var mı bilmiyorum ama ben seven taraftanım. Sıcacık taşlarda, kurnadan gelen sıcak suyun rahatlatıcı etkisiyle tüm sıkıntım uçup gider adeta... Limak Chiva'nın Türk hamamı bir küçük bir büyük iki tane karşılıklı hamamdan ve bir dinlenme salonundan oluşuyor. Hamam klasik olarak bir hamam nasılsa öyle. Temizliği ve mis gibi kokusuyla hamamdan çıkmak istemedim o gün.



Hamam öncesi saunaya da girebilirsiniz. Şimdi gelelim işin en güzel kısmı masaja... Chiva SPA da dokuz çeşit masaj var. Thai masajı, Bali masajı ve ayak masajının da içinde bulunduğu listeden dilediğinizi seçebilirsiniz. Bize SPA masajı yapıldı. Kesinlikle çok rahatlatıcıydı. Huzur veren SPA müziği eşliğinde zaman ve mekandan soyutlanmanıza sebep olan bu masajdan sonra bir süre kalkmadan dinlenmenizi tavsiye ederim. Sonrasında sıcak ve soğuk içecekler, taze meyve ve çay saati kurabiyeleri eşliğinde bir keyif yapabilirsiniz.




Eğer siz de arada bir kendinize bir iyilik yapmak, bir küçük kaçış ve rahatlama isterseniz Limak Chiva SPA' yı deneyin. Hatta eşinize sürpriz yapın beraber gidin, hoş bir gün olacağından eminim :) Çeşitli cilt ve vücut bakımı işlemlerini de yaptırabileceğiniz Limak Chiva SPA fiyat listesine buradan ulaşabilirsiniz.

Sevgilerimle...




6 yorum:

  1. O gün ben de olmayı isterdim ama okulum vardı. Herşey güzel ve şık.

    YanıtlaSil
  2. Bu ara şehrin kaosundan bunalmışken tam ihtiyaç duyduğum şey....

    YanıtlaSil
  3. Oh sıhhatler olsun Ebru'cum :)

    YanıtlaSil
  4. Çok relax bir gün olmuş :) Ortam süper görünüyor...

    YanıtlaSil
  5. Sanırım herkesin ''ahhhh keşke ben de orada olabilseydim'' diyeceği bir yazı olmuş...Ama bu fiyatlarla bu herkesi aşar galiba...

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.