L'rouge Propa Ankara Lansmanı

Mart ayı içinde Ankara anneleri olarak L'rouge Propa markasını ve ürünlerini tanımak üzere Kahya Otel'de bruncha davetliydik. Ankara'da yaşayan ve çoğunu tanığım blogger anneler ve çocuklarımızla beraber güzel bir kahvaltı yaptık. Ardından otelin toplantı salonunda L'rouge Propa markası ile ilgili bilgi aldık.



Temiz ve doğal içerikli ürün konusunda önemli gelişmelerin olduğu ve insanların bu konuda oldukça bilinçlendiği bu günlerde, kimsenin içeğini okumadan herhangi bir markanın ürününü kullandığını düşünmüyorum. PH Farma İlaç ve Kozmetik 1993 den beri cilt bakımı, renkli kozmetik ve gıda takviye ürünleri üzerine çalışan ve içeriklerine son derece güvendiklerinin özellikle altını çizen bir firma. L'rouge Propa ürünlerini satın alıp kullandığınız gibi doğrudan satış yöntemiyle çalışan sisteme üye olarak kendiniz de bir iş sahibi olabilirsiniz. Şu an böyle bir planım bulunmamakla beraber yeni tanıştığım L'rouge Propa marka ürünleri ilk fırsatta denemeye başlayacağım. Bizlere lansman sonrasında verilen pakette bebek için vücut losyonu, bebek şampuanı, doğum sonrası için bakım şampuanı ve mutfak için temizlik ürünü vardı.


İlk olarak incelediğim bebek losyonu oldu. Hoş kokulu bu ürünü Öykü'nün elinde bir defa denedim. Kokusu hoşuma gitti, cildinde herhangi bir yan etkisi olmadı ve güzelce nemlendirdi, kullanmaya devam edeceğim.


Dudak dolgunlaştırıcısı ise daha önceden elimde var olan bir üründü, yedeklenmiş oldu. Çok mucize beklemeden dudak çizgilerini belirginleştirip daha sıkı dudaklara sahip olmak isteyenler için gayet ideal bir ürün. Diğerlerini ise henüz deneyemediğim için yorumlayamıyorum. 





Yeni bir marka tanımış, keyifli bir kahvaltı eşliğinde sohbet etme imkanı bulmuş olduğum bu etkinlik için sevgili Gülsen'e ve Ankara Anneleri'ne teşekkür ederim. Daha nice keyifli etkinliklerde buluşmak üzere :)





5 yorum:

  1. markayı senden duydum şimdi güle güle kullan yorumlarını bekliyorum..

    YanıtlaSil
  2. Ben de sizinle olmayı çok istedim ama programlarım çakıştı. Propa içerik açısından sevdiğim bir marka oldu; diğer ürünleri için olan yorumlarını bekliyor olacaüım. Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  3. Propa ürünleri ilgimi çekiyor :)

    YanıtlaSil
  4. çok güzel bir etkinlik olmuş :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.