HC Care Anti Wrinkle Serum

Saç bakım ürünlerini yıllar önce keşfettiğim ve saç bakım yağını şişe şişe kullandığım HC Care artık cilt bakım ürünleri de üretiyor. Bu ürünlerden ilk kullanma şansı bulduğum HC Care Anti Wrinkle serum oldu. Vaatleri çizgilerin, kırışıkların, mimik çizgilerinin ve kaz ayaklarının görünümünü azaltmak ve cildi sıkılaştırmak  olan HC anti wrinkle serum ince çizgi ve kırışıkların önlenmesinde, olgun ciltlerdeki çizgilerin hafifletilmesi için kullanılması öneriliyor.


Yapısı losyon kıvamında olan bu serumu damlalıkla alıp çizgilerin üstüne ve dekolte bölgesine uygulayıp masajla cilde iyice yediriyoruz. Zaten çok çabuk emiliyor, ince bir yapısı var. Günde bir veya iki defa temizlenmiş cilde uygulanan serum düzenli kullanımda 14 gün sonunda kırışıklarda azalma vaadediyor. Ben günde bir defa akşamları temiz cildime ve boyun bölgeme uyguladım. Güldüğüm zaman göz kenarlarında beliren kaz ayakları üstünde gözlemlediğim kadarıyla o bölgenin daha sıkı ve gergin olduğunu söyleyebilirim. Bir cilt bakımı ürününden verim alabilmek için belli bir süre kullanmak gerekiyor tabi. HC Care sitesinde ölü hücrelerin atılması ve cildin yenilenme süreci olan 56 günün sonunda sonuçların gözlenebileceği belirtiliyor. Ben bir aydır kullanıyorum. Bu süre de fikir vermeye yetti diyebilirim.


Ayrıca kokusu da çok hoş ve hafif. Özellikle cilt bakım ürünlerinde yoğun kokuları (gül gibi) pek sevmiyorum. O yüzden bu hafif koku çok hoşuma gitti. HC nin kendi sitesinde şu an için fiyatı indirimli 189 TL. Birden fazla alırsanız fiyat düşüyor. Belli bir yaşın üzerindeyseniz ve artık yaşlanma geciktirici ürünlere başlamayı düşünüyorsanız HC Care Anti Wrinkle serum aklınızda olsun.


Sevgilerimle...



5 yorum:

  1. fiyatı oldukça pahallı ama etkileri için satın alınabilecek bir ürün sanırım.

    YanıtlaSil
  2. çok hoş bir yapısı var sanki gerçi ben de etkisi nasıl olur bilmem ama , güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
  3. bu tarz serumları seviyorum kış aylarında deneyebilirim..

    YanıtlaSil
  4. Elimdeki serumlar bitmediği için henüz bunu denemeye başlayamadım ama şimdi çok merak ettim... bir aya açarım gibi geliyor! Güle güle kullan Ebru'cum!

    YanıtlaSil
  5. Bende de serum yerine krem var.Ama daha başlayamadım...

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.