Giyiver.com Alışverişim

Yurtdışı alışveriş siteleri ne kadar çoğaldıysa Türk alışveriş siteleri de o şekilde çoğalıyor. Alternatif çoğaldıkça bizlerin lehine oluyor, fiyatı en düşük olanı en iyi kalitede olanı bulmak için fırsat artmış oluyor. Ancak hangi sitede satılanlar fotoğraflarıyla aynı bu gerçekten önemli bir sorun. Çünkü bunu ancak alışveriş yaparak anlayabiliyoruz. İşte tam bu nedenle yaptığım alışverişleri ve aldığım ürünleri mutlaka detaylı ve yakın çekim olarak fotoğraflayıp bloga ekliyorum ki alışveriş yapacak olanlara doğru fikir verebileyim. Giyiver.com ilk deaf alışveriş yaptığım bir site. Sayfalarına girdiğimde pek çok ürün çeşidi ve gerçekten uygun ötesi fiyatlar gördüm. Şimdi neler aldığımı ve memnun olup olmadığımı sizlerle paylaşmak istiyorum. İlk seçimim siyah beyaz desenli triko hırka oldu. Kalın bir yapısı var ve üstümde çok iyi durdu. Ayrıca kombinleyip paylaşacağım.



İkinci tercihim en sevdiğim renk olan mor renkte stiletto oldu. Rengini çok sevdim fiyatı da o kadar ucuz ki, renk olsun diye bile birkaç tane alınabilir. İnce 10 cm lik topuğu var ama dengesi gayet iyi.



Son seçimim ise sanırım 20 tl altında olan bu bluz oldu. Tamamen beklentisiz olarak istedim. sadece yakası görünecek şekilde kombinlemeyi düşündüğüm bu bluz beni şaşırttı, hem duruşu hem modeli hem de kumaşı gayet güzel. Pek çok mağazada iki üç katı fiyata rahatlıkla satılabilen bir ürün. 



Şu an sitede kargo bedava ve 9.9 tl den başlayan pek çok ürün var. Bence kesinlikle göz atılması gereken bir alışveriş sitesi. Benim Giyiver.com alışverişim umarım size de bir fikir vermiştir, sevgilerimle :)




5 yorum:

  1. ben de geçenlerde alışveriş yaptım bu siteden ve gayet memnun kaldım canım güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  2. stilettoların benzeri vardı bende çok güzeller :) güle güle giy!

    YanıtlaSil
  3. Çok güzelmiş o halde :D

    YanıtlaSil
  4. çok güzel bi paylaşım oldu bu teşekkürler

    YanıtlaSil
  5. Mor stilettoları çok beğendim canım.Güle güle kullan hepsini ♥

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.