Kırmızı Mont

Kırmızı nasıl güçlü bir renkse ne zaman giysem kendimi çok özel birşey giymişim gibi hissediyorum.  Boşuna dememişler "kırmızı aşkın rengidir" diye. Aslında günlük bir mont bir kazak ve pantolondan oluşan bu kombin sadece montun canlı kırmızı olmasından dolayı gayet göz alıcı bir hale geliyor. Bu kırmızıyı bir de abiyelerde düşünün, gecenin starı olmak işten değil yani :) Eskiden hiç sevmediğim hiç de giymediğim kırmızı son yıllarda (sanırım yaşlanıyorum :) baya baya hoşuma gitmeye başladı. Önce ufak tefek aksesuarlarda ayakkabı çantada filan kullandım. Sonra bi baktım kırmızıya iyice sardırmışım hatta kırmızı elbiseler paltolar bile almışım :) Eee ne demişler "asla asla deme". Şimdilerde sık sık düşünüyorum acaba eskiden başka nelere sinir olur asla giymem derdim diye. Onları da yavaş yavaş giyeceğim kesin belli oldu :) İşte kırmızının hikayesi bende böyle. Bu tatlı mevsimlik montu da Gamiss  de buldum, önce rengini beğendim, gelince modeli de hoşuma gitti. Şöyle havaların 15-16 derece olduğu ılık bahar günlerinde giyilecek bir parça. 




Spor bir mont giyiyor olmam kırmızı rujumu sürmemem anlamına gelmiyor diye düşünüp hemen en canlı kırmızı rujumu sürüştürdüm :) İki tane de filtreli fotoğraf ekliyorum, sadece kırmızıyı vurgulayan bu kareleri ben çok sevdim... 



Mont: Gamiss 



6 yorum:

  1. Çok beğendim, kırmızı olsun da...
    Güle güle giy Ebrucum :)

    YanıtlaSil
  2. Bu pofidik ama hafif montlar çok gözde bu sene, ben de aldım kendime. Hatta içine benzer bir de yelek aldım. Soğuk günlerde üst üste giyiyorum :) Seninkinin rengine de bayıldım, güle güle giy, öperim!

    YanıtlaSil
  3. Kırmızıya ben de bayılıyorum yaa :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.