Sağlık İçin Zeytinyağı

Doğanın mucizelerinden biri de kuşkusuz zeytin ve ondan elde ettiğimiz zeytinyağı... Artık çoğu şeyin sağlıksızlaştığı günümüzde elimizden geldiğince doğal ürünlerle beslenmeye çalışıyoruz. Ne kadar başarabiliyoruz tartışılır ancak ne kadar yapsak kardır diyorum kendi adıma. Tam da bu nedenle uzun yıllardır zeytinyağını salatalar, zeytinyağlılar hatta sıcak yemeklerde bile kullanıyorum. Eskiden damak tadıma uymayan sızma zeytinyağına bile alıştım. Artık iyisini kötüsünü ayırt ediyorum net bir şekilde. 


Eğer sizde benim gibi zeytinyağı severseniz bir marka tavsiye edeyim sizlere: Monteida... Monteida yağları Ayvalık yöresinden özel zeytin ağaçlarından toplanan zeytinlerden yapılıyormuş. Sevgili Ümran' ın etkinliğinde tanıştığım Monteida markası zeytinyağını biz sevdik. Şık bir şişesi var, tadı harika, ayrıca web sayfalarından zeytinyağı ve zeytinyağından yapılmış başka ürünleri de isteyebilirsiniz.


Sağlık için zeytinyağından şaşmayın diyorum ben, sevgilerimle :)


4 yorum:

  1. Kesinlikle canim sağlık için zeytinyağı şart:)!! çok öpüyorum ♡♡♡

    YanıtlaSil
  2. çok uzun zamandır sadece zeytin yağı kullanıyorum ben ve hep de Ayvalık'dan alırız :-))

    YanıtlaSil
  3. Biz de yıllardır yemeklerde zeytinyağı ve tereyağından başka yağ kullanmıyoruz. Monte İda'yı da senin gibi ben de çok beğendim ve lezzetli buldum. Bittikçe sayfasından sipairş vermeyi düşünüyorum. Afiyet olsun canım!

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.