ŞIKLIĞINIZI TAMAMLAR: ÇANTA


Çantalar olmasaydı ne yapardık? Makyaj malzemelerimizi, mendilimizi, kalemimizi, telefonumuzu, cüzdanımızı ve daha aklımıza gelmeyen birçok eşyamızı nereye koyardık? Çantalar, bir kadının olmazsa olmaz aksesuarlarının başında gelir. Boyutuna bakılmaksızın içlerine ne bulursak koyduğumuz, bir şey ararken içini talan ettiğimiz bu aksesuarlar olmadan yaşadığımız bir dünyayı hayal etmek bile imkânsız. Fırına, bakkala bile gitse bir kadın, ufak da olsa çantasını almadan çıkmaz sokağa.

Her şeyimizi içlerine sığdırmaya çalıştığımız, kadınlar için bu kadar elzem bir aksesuar olan çantaların da her şey gibi modaya uygun olanını, en güzelini, kendi karakterimize ve zevklerimize uygun olanını arıyoruz ister istemez. Tarzımızı yansıtmasını önemsiyor; seçim yaparken ince eleyip sık dokuyoruz. Çünkü bir kadının en önemli aksesuarlarından biri olan çantalar, onu kullanan kadının karakterini, o günkü ruh hâlini bile yansıtabiliyor. Çanta seçimi, kişinin kendini rahat hissetmesiyle ve elbette ki zevkleriyle ilgilidir. Kadınlar; bazen büyük, bazen küçük, bazen de abiye çanta modelleri kullanır. O anki bulunduğu yere, mekâna, nasıl bir organizasyona katıldığına göre seçer çantasını... Bir toplantıya gidiyorsa daha sade, gösterişten uzak, ama yine de dikkat çeken bir çanta seçerken; bir partiye katılıyorsa abartıya kaçmadan bir portföy çanta alır eline... Bazen çocuklarının iki üç parça kıyafetini atıverir gezmeye giderken ya da küçük bir bebeği varsa bebeği için de ayrı bir çantası vardır. Her durumda elinden çantasını eksik etmez neticede. Belirli bir çanta modelini benimsemiş olsak bile biz kadınlar, her zaman modayı da takip etmekten vazgeçmeyiz ama... Çünkü günümüz çevresi ve sosyal medya, bizi istemeden de olsa modayı takip etmeye teşvik ediyor.
Neyse ki mağazalar, çeşitli çanta modelleriyle dolu artık. Her yaşa, her zevke, her duruma özel çantaları hemen hemen her yerde bulmak, mümkün. Bununla beraber, çok çeşitli alternatifler arasından seçim yapmak da mesele hâline gelebiliyor. Bu noktada Coquet, zengin model çeşitliliğiyle işlerinizi oldukça kolaylaştırıyor. Çeşit çeşit modelleri bir arada görüp, inceleme şansı buluyorsunuz. Tarzınız ne olursa olsun, en zarif, en kibar çantalar, Coquet koleksiyonunda yer alıyor. Her tarzda kadının ilgisini çekebilecek, her duruma uygun ve elegan Coquet çanta modellerine bir göz atabilirsiniz. Çok değişik ve hoş modellerden mutlaka ilginizi çekecek çantaları bulabilirsiniz. İnternet'ten alışverişin giderek arttığı bir dönemde siz de eğer kendinize uygun çantalar arıyorsanız, birbirinden farklı Coquet çanta modellerine Coquet İnternet sitesinden ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.