Deve Tabanı Deseni

Bu yıl deve tabanı deseni öyle moda ki en sevmeyen bile giyecek sanırım :) Ben seven kısımdan olduğum için kesin giyeceğim ama yazı bekliyorum. Bazı desenler yazın giyilmeli kışın soğuk havada anlamsız geliyor. Mesela flamingo, ananas, deve tabanı bunlar hep sıcacık yazın güzellikleri. Gelelim deve tabanı trendine... Elbiselerden ayakkabılara, çantalardan aksesuarlara hatta ev dekorasyonunda, masa süslemelerinde artık her yerde görür olduğumuz deve tabanı gerçekten çok tatlı bir desen bence. Benim tercihim mayo üzerinde oldu Dresslilyde  buldum aradığımı. Deniz kenarında bu tatlı mayoyu giymek için sabırsızlanıyorum. Bir de bu mayoyu altına şort ya da etekle plaj dışında da rahatça giyebilirsiniz, gayet uygun :) 




Mayo: Dresslily 

Siz de yeni gelen baharlık ve yazlıkları incelemek isterseniz here are the new arrival linkine tıklayabilirsiniz. Ayrıca alışverişinizde kullancağınız indirim kuponları da işte tam da aşağıda :)

%12 indirim için  DLAnniversary kodunu kullanmayı unutmayın! 



It's time to refresh your wardrobe! DressLily prepare the best high-quality but low-prices products for you, make you free under all occasion for Monday to Friday

3.Please also add these coupon codes:

Use code: DLAnniversary   with 12% discount:  
Use code " DLAnniversary " for all order with over 25USD save 3USD 

Use code"DLAnniversary"  for all order with over 50USD save 6USD

Use code " DLAnniversary " for all order with over 100USD save 12USD





2 yorum:

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.