Foreo Luna 2 Deneyimim

Merhabalar, bugün blogumun konusu cilt bakımı ve bunun için son dönemde kullandığım Foreo Luna 2 cilt bakım temizleme aleti deneyimim. Buyurun bakalım Foreo Luna 2 yi keşfe :)


Genç (ya da genç görünümlü :) ve taze bir cildin en profesyonel makyajdan daha iyi olduğunu düşünüyorum. Cildiniz eğer sağlıklı ise, sorunsuz ise en hafif makyaj size yeter de artar bile. 18 yaşımdan bugüne kadar elimden geldiğince günün şartlarında bütçeme ve cildime uygun ürünlerle cilt bakım rutinimi aksatmamaya özen gösterdim. Bunun faydasını kısa vadede anlayamasanızda özellikle 35 yaşından sonra özen gösterilen ve bakımı aksatılmayan bir cilt hemen kendini belli ediyor. Şu anda ise yaş konusuna hiç girmeyelim :) 35 i de geçtiğimden dolayı artık en değerli giysimiz olan cildime elimden gelen her türlü yatırımı ve özeni yapıyorum. Her gün makyaj temizleme işlemi sonrası göz ve yüz nemlendiricisi kullanmak zaten rutinimdi. Ancak cildime uygun bir temizleme aleti arayışım bir türlü sonuçlanmıyordu. Ya çalışma şeklini beğenmiyordum aletin, ya çok sert geliyordu, ya çok sesli vs vs derken araştırmalarım beni Foreo Luna 2 ile tanıştırdı. Öncelikle sitesinden ürünü inceledim. T sonic teknolojisi ile yaşlanma etkilerini yavaşlattığı ve derinlemesine temizlerken cildi asla tahriş etmeden temizlediğini, canlandırdığını okudum. Sonra ürünü deneyenlerin yazılarını ve videolarını izledim derken kısa bir süre sonra Foreo Luna 2 benimdi :) Cilt tipine göre özel üretilmiş ürünlerden benim cildime uyan hassas ciltler için olan lila rengi Luna2 idi. Bu aletin pek çok güzel tarafı var. Ancak benim gibi hassas ve kuruya yakın cilde sahip olan ve peeling uygulaması önerilmeyen ciltler için inanılmaz yumuşak ve cildi yormadan pamuk gibi temizleyen bir alet olduğunu söyleyerek başlayayım. Düzenli olarak cilt bakımına gidenlerden değilim. Çünkü cilt bakım işlemleri benim cildime fazla geliyor. O yüzden evde kendim yumuşak ama etkili bir şekilde temizleyen Luna 2 ile gayet mutlu mesudum :) Ön yüzünde bulunan minik silikon fırça görünümünde yumuşak kıllar yüzünüzde makyajdan ve dışarının kirinden eser bırakmıyor. Peki nasıl kullanıyoruz Luna mızı? Önce makyajınızı her zaman kullandığınız temizleyici ile çıkarıyorsunuz. Sonra ıslak yüzünüze tercihen jel şeklince makyaj temizleyiciyi yayıp Luna 2 nin silikon fırçalı yüzeyi ile her bölgeyi belli bir müddet tarayarak temizliyorsunuz. Ön taraftaki artı eksi yazan yerden istediğiniz titreşim ayarını kendiniz belirliyorsunuz. Temizleme sırasında alet yine titreşimler yoluyla size yüzün farklı bölgesine geçebileceğiniz sinyalini veriyor. Göz altları, yanak, dudak etrafı, çene, alın şeklinde bir dakika boyunca temizlik işlemini yapıyorsunuz süre bitince otomatik kapanır ya da tekrar devam edebilirsiniz. İlk kullanımdan sonra bile cildinin o pürüzsüzlüğü o yumuşalığı sizi son derece şaşırtacak emin olabilirsiniz. 


Temizlikten sonra Foreo Luna 2 ' mizi musluğun altında uygun bir sabun ile yıkayıp kuruluyoruz. Yüzümüze ve göz çevresine nemlendiricileri uyguladıktan sonra aşağıda görülen Luna 2 nin arka yüzü ile dolaşımı hızlandıran, ürünü cildin iyice emmesini sağlayan, anti aging masaj yapan uygulamamızı da aynen temizleme işlemindeki gibi yüzümüze bölge bölge uygulayarak bitiriyoruz. İşte tam da bu esnada cilt hem tertemiz, hem nefes almaya başlamış, hem dolaşım hızlandığından hafif renklenmiş, pırıl pırıl bir şekilde çıkıyor aynada karşımıza :) Bende böyle oluyor yani :) Temizliği musluğun altında gayet pratik şekilde yapılıyor. Silikon yapısı kıl fırçalı aletlerden farklı olarak çok kolay temizleniyor ve antibakteriyel. Bir kere şarj ettikten sonra 465 defa kullanabiliyorsunuz bu da bir buçuk yıla yakın sürer :) Su geçirmez gövdesi ile temizlemek de çok kolay. 



Benim şu ana kadar gördüğüm kullanımı en rahat ve sonuçları en kısa sürede gözlenen cilt bakım aleti olan Foreo Luna 2 ' yi umarım iyi anlatabilmişimdir. İlk fırsatta bir kullanım videosu da çekeceğim. İyi ki keşfetmişim diyorum :)
Sevgilerimle...







Hiç yorum yok

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.