Jean Elbise

Jeanler ve jean kumaştan dikilmiş gömlekler, tunikler, elbiseler yaz kış hatta dört mevsim giyilebiliyor olması yüzünden hepimiz tarafından çok tercih ediliyor. Bende bu tarz parçaları farklı farklı kombinleyerek mevsime uygun hale getirip kullanıyorum. Şimdi fotoğraflarını göreceğiniz tunik/elbiseyi ise Dresslily den çok beğenerek istedim. Hem kumaşı, hem kesimi, modeli benim sevdiğim tazrda olduğu için severek giyerim diye düşünüyorum. Bu kombinde beyaz pantolon ile kullandım. Ancak elbise olarak da çok hoş duruyor. İlk hedefim beyaz botlar ile beraber elbise şeklinde giymek olacak.





Aynı siparişte bir Öykü için uçan ışıklı top istedim :) Ne menem birşey o derseniz anlatayım efenim, şu görmüş olduğunuz top bir drone gibi pervaneler yardımıyla uçuyor ve bu esnada ışık saçıyor :) Tam Öykütoşa göre. Ancak bir uyarım var uçururken pervanelere çok dikkat, mümkünse çok küçük çocuklar için tercih etmeyin. İşte bu da böyle bir oyuncak, kızımın deyimiyle "çocuk dronu" :)



Tunik/Elbise:
Uçan top:

Dresslilyde yeni gelenleri görmek için here are the new arrval linkine tıklayabilirsiniz. Ayrıca alışverişinizde kullancağınız indirim kuponları da işte tam da aşağıda :)

%12 indirim için  DLAnniversary kodunu kullanmayı unutmayın! 



It's time to refresh your wardrobe! DressLily prepare the best high-quality but low-prices products for you, make you free under all occasion for Monday to Friday

3.Please also add these coupon codes:

Use code: DLAnniversary   with 12% discount:  
Use code " DLAnniversary " for all order with over 25USD save 3USD 

Use code"DLAnniversary"  for all order with over 50USD save 6USD

Use code " DLAnniversary " for all order with over 100USD save 12USD



2 yorum:

  1. ben daha çok o topu istiyorum :-))))

    YanıtlaSil
  2. bilmem bu elbiseninde bir meraklısı vardır ama ben pek beğenmedim :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.