Tatlı Telaşlar

Yılın bu zamanı gelince aklıma hep yıllar evvel isteme günümüz aklıma gelir. Nisan ayı o yüzden benim için çok özeldir. Sanırım çoğu kadın da bu özel günü hep hafızasında canlı tutar. O bekleyiş, o heyecan, kahve yapma, ikram etme filan derken nasıl da güzel bir telaştır bu değil mi? Kız tarafı için ayrı, erkek tarafı için ayrı bir heyecan olan kız isteme olayı en önemli günlerden biri hiç şüphesiz. Elbette bu güzel gün için bir ön hazırlık şart değil mi? Kız isteme deyince aklımıza ilk gelen elbette çiçek ve çikolata oluyor. Damat adayının eline alıp sevdiği kızı istemeye gelirken getirdiği söz çikolataları elbette çok özenle, itinayla seçilmeli diye düşünüyorum. Özel hazırlanmış çikolataların gondol ya da tepsi içinde güzel bir sunumla paketlenmesi adettendir. Aileler için çok büyük önemi olan bu ilk buluşmada ilk intiba için detaylara çok dikkat edilmeli, şık, özenli ve zevkli seçimler yapılmalı. Söz günü giyilecek giysilerle renk uyumu olan ürünler de seçilebilir. Peki söz çikolatamızı nereden alabiliriz dediğini duyar gibiyi :) Her zevke ve her bütçeye göre sayısız ürünün olduğu çok güzel bir site var size tavsiye edeceğim: Tatlistan 

Sayfaya girip incelediğimde pek çok çeşidin olduğunu, zevkli tasarımla paketlenmiş söz çikolatalarını ve uygun fiyatları görünce sizlerle de paylaşmak istedim. Bu güzel işlerin içinde olan hem cinslerime ve damat adaylarına fikir olsun. Sizin için birkaç tane  örnek seçtim. Soft renkleri sevenler için bu gri-somon paketli çikolata şahane bir alternatif:



Son dönemde çok trend olan vintage detaylar ise benim de ilgi alanımda. İşte o vintage esintili çikolatalar da burada. Bu tarz seviyorsanız başka çeşitler de mevcut.


Ve biraz daha parlamayı sevenlerdenseniz bu taşlı paketler tam size uygun. Gümüş ve parlak taşın uyumu ne şık değil mi? Biraz ışıldamaktan kim hoşlanmaz ki :)


Diğer seçenekler ve detaylı bilgi için siteye buyurun: Tatlistan 
Sevgilerimle...



2 yorum:

  1. sunumları çok güzelmiş :)

    YanıtlaSil
  2. Yeni bir bloğum açıldı abone olursanız çok sevinirim ve açılışa özel bir çekiliş düzenledim beklerim Sevgiler :)
    www.gulsahworld.com

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.