Günlük Makyaj Nasıl Yapılır? Günlük Makyaj Modelleri


Her gün makyaj yapmak bazen inanılmaz derecede yorucu olabiliyor. Ancak sana vereceÄŸimiz birkaç küçük ve pratik bilgi sayesinde, günlük doÄŸal makyajını kolayca yapabilirsin. Günlük makyaj yapımına hızlıca baÅŸlayabiliriz! 

Makyaja ten rengini eÅŸitleyerek baÅŸlamalısın. Gözeneklerin görünür halini azaltma konusunda oldukça etkili olan New Well'in Derma BB Cream'ini ya da Handmade BB Cream'ini gönül rahatlığıyla kullanabilirsin. DoÄŸal bir ten görünümü için bu kremleri yüzünün her noktasına eÅŸit miktarda dağıtmalısın. Cildini nemlendirip beslemenin yanı sıra içinde yer alan özler sayesinde yaz günlerinde güneÅŸ ışınlarından da koruyan BB Cream, günlük makyajının vazgeçilmez parçası halini alabilir. 

Ä°kinci adımda göz altların için kapatıcı uygulayabilirsin. DoÄŸal bir ÅŸekilde göz altlarına yerleÅŸen ve kolay bir ÅŸekilde dağılabilen dokusuyla New Well Liquid Concealer, günlük makyajında sana yardımcı olacaktır. Ten rengine uygun tondaki kapatıcı ile makyajın bir sonraki aÅŸamasına geçebilirsin. 

EÄŸer ihtiyacın varsa hızlı bir ÅŸekilde açık kahverengi, kahverengi veya siyah tonda bulunan New Well kaÅŸ kalemlerinden biri ile kaÅŸlarını tarayıp, ÅŸekil vererek daha dolu ve gür gösterebilirsin. New Well'in kolay sürülebilir Eyeliner Pen uygulamasıyla gözlerini ortaya çıkarabilirsin. Waterproof veya Volume maskaralar ile kirpiklerine hacim ve kıvrıklık katarak da gözlerine destekte bulunabilirsin. 

Ne kadar günlük ve sade bir makyaj yaparsan yap, allık veya aydınlatıcı kullanmadan yapılan makyaj, makyaj sayılmaz. Bu nedenle New Well'in yüze canlılık ve hoÅŸ görüntü katan Derma Cover Blusher ve Terracotta Allık ürünleri ile makyajın bu aÅŸamasını tamamlaman yerinde olur. New Well Porcelain Make-Up Highlighter'ını da sürmeyi unutma! 

Ve son adım. Pudramsı, mat dudaklara sahip olmalısın. Her mevsim çok rahat kullabileceÄŸin ve renk çeÅŸitliliÄŸi ile hangisini kullanacağına karar veremeyeceÄŸin New Well Shiny Lipstick, Liquid Lipgloss ve Gold Lipstick seri ile makyajını tamamen sonlandırabilirsin! 

Günlük Makyaj Modelleri 

Günlük makyajın çok fazla çeÅŸitlilik veya farklılık gösteren modelleri bulunmuyor. Günlük makyajın temel prensibi olabildiÄŸince sade ve doÄŸal görünüm elde etmek. Bu sayede günlük makyaj malzemeleri olarak Ã§ok fazla ürün göremeyebilirsin. BB Cream, CC Cream ya da ten rengine oldukça yakın fondöten, ruj, allık, aydınlatıcı, kapatıcı ve rimel ile gunluk makyajı tamamlayabilirsin. 

Günlük Makyaj Teknikleri 

Günlük makyaj yaparken uygulanabilecek en önemli teknik, doÄŸal bir görünüm elde edebilir olmak. Bu yüzden doÄŸal görünüm saÄŸlayabilmen için sana kolayca uygulayabileceÄŸin bir teknikten bahsedeceÄŸiz. Fondöteni yüzüne sürdükten sonra, göz altlarına kapatıcı, yanaklarına ufak bir dokunuÅŸ ile allık sürebilirsin. Allığa yakın tonda ruj ve kalıcı olması adına da üzerine tek kat pudra sürebilirsin. Ardından gözlerini doÄŸal göstermek adına, New Well Handmade Mascara sürebilirsin. 

Günlük Makyaj Nasıl Yapılır Resimli Anlatım 

 

Birinci aÅŸamada, yüzün geneline ten rengine en yakın fondöteni uygulamalısın. Sonrasında pudra ile daha doÄŸal ve mat bir görünüm saÄŸlayabilmek adına cildini pudralamalısın. Göz altları baÅŸta olmak üzere, uygun gördüğün belirli noktalara da kapatıcı desteÄŸinde bulunabilirsin. Tüm bu ürünleri cilde yeterince yedirerek, iÅŸlemi tamamlayabilirsin. 
 

Ä°kinci aÅŸamada, kaÅŸlarını daha belirgin ve ÅŸekilli gösterebilmek adına kaÅŸ kalemi veya fırçası kullanmalısın. KaÅŸların düzenli ve daha gür görünmesi, daha etkileyici bakışlar elde etmeni saÄŸlar. Böylece görselde de gördüğün gibi bir fark ile doÄŸallığı bozmadan günlük makyajına devam edebilirsin. 
 
Göz makyajın için üçüncü adımda far, aydınlatıcı ve isteÄŸine göre gölgelendirme yapabilirsin. Göz pınarlarına aydınlatıcı uygulayıp, göz kapaklarına doÄŸal ve açık tonlarda far kullanarak, gözlerini ortaya çıkarabilirsin. Gözlerini biraz daha çekik göstermek istersen kirpik diplerinden sürmeye baÅŸlayacağın eyelinerın ilk aÅŸamasında kuyruk çizmeyi unutmamalısın. Ancak gözlerini daha büyük ve yuvarlak göstermek istiyorsan da kullandığın farın bir iki ton koyusu ile gölgelendirme iÅŸlemi uygulayabilirsin. 
 

Yüzün geneline kullanman gereken aydınlatıcı, allık ve bronzerı görselde belirtilen noktalara hafif dokunuÅŸlar ile uygulayabilirsin. Bu adımda uygulayacağın ürünler cildinin daha canlı ve pürüzsüz görünmesini saÄŸlar. Aynı zamanda çok daha ince yapılı ve doÄŸal bir yüzün olur. Son olarak da dudaklarına mat tonda bir ruj sürebilir ve kalıcılığını artırmak için üzerine hafif bir ÅŸekilde pudra sürebilirsin. 

Günlük Makyaj Videoları 

Günlük makyaj videolarını incelediÄŸin zaman, tüm ürünlerin nasıl kullanıldığını ve cilt üzerindeki kusursuz duruÅŸunu çok daha kolay görebilirsin. Makyaj bazından kapatıcılığı yüksek fondötene, far paletinden kontür ve allık paletine kadar tüm ürünler, tende beklenilen ve istenilen etkiyi bırakıyor. Sen de New Well ürünlerinin yer aldığı makyaj videolarını internette kolayca bulabilir, doÄŸru adımları izleyerek günlük makyajını tamamlayabilirsin! 




1 yorum:

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.