Hamileler Ve Lohusalar İçin Herşey Burada!


Bir kadının en özel zamanı hamilelik sürecidir. Bu dönem onun için hassas geçmektedir. Hamile bir kadın yemeğine dikkat etmesi gerekmekte iken aynı zamanda bebeğinin sağlığı da onun için çok önem oluşturuyor. Hamilelik sürecinin ilk başlarında bunlar olurken ilerleyen aylarda hamile giyim konusunda daha dikkatli olmalı, lohusa gecelik gibi özel ürünlerin seçimi yapması gerekir. İşte bu yüzden tam size göre bir yer keşfettim; https://www.lohusam.com
Hamilelik sürecinde sağlıklı besinler ve uzak durulması gereken besin ögeleri bilinmesi ve dikkat edilmesi önerilir. Uzman ekipler bebek sağlığı konusunda sizleri hem bilinçlendirmeli hem de düzenli kontroller sayesinde sağlık takibi yapılmalıdır.
Hamilelik sürecinde kilo alımınız önemlidir düzenli ve dengeli özellikle bebeğe besin sağlayacak yiyeceklere yönelmeli ya da yediğiniz besinleri artırmalısınız. Bir diğer konu giyimdir. Giysiler bol ve rahat olmalı özellikle karın kısmınızı sıkmamalıdır. Önceliğiniz bebeğiniz ve o yüzden onun rahatlığı için giyim tercihleri oluşmalıdır. 
                 
Hamile Giyiminde Seçenekler
Hamile giyiminde rahat, bol ve yumuşak dokulu ürünler tercih edilmelidir. Bebeğiniz sadece doğduğunda değil onu anne karnında da rahat hissetmenizi sağlayacak ürünler tercih edilmelidir. Günümüzde giyim konusunda hamile giyimle de özel şık ürünler elde edebilir ve rahatlıkla kullanabilirsiniz.
Bunlar;
  • Pantolon ve etek
  • Tunik
  • Elbise
  • Gömlek
  • Pijama takımı
  • Kaban veya mont
Hamile giyimle ilgili birçok örnekler verilebilir. Günlük olarak giydiğimiz her ürünü hamile giyim seçenekleri olarak da bulabiliriz.
              
Hamile Giysisi Satın Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Hamile giyimde önceliğiniz bebeğiniz olmalıdır. Bunun için yumuşak dokulu ve rahat elbiseler tercih edilmelidir. Bebeğinizi düşündüğünüz için sizi rahatsız edecek ürünlerden kaçınılmalıdır. Size özel üretilen giyim reyonlarına bakılmalıdır. Çok beğenseniz dahi size uygun olmayan giyim yerine sizin ve bebeğiniz için olan ürünleri tercih etmelisiniz. Kısa süreli olunsa dahi sizi rahatsız etmiş olan giyimler bebeğiniz için uygun olmayacaktır. Günümüzde birçok firma siz değerli anneleri düşünüyor ve öncelikleri doğrultusunda sizin için özel üretimler gerçekleşiyor.
Giyim konusunda dikkatli olunması gereken size uygun kumaş yapısında olmasıdır. Pantolon alırken hamile giyime uygun olmalı ön kısmı düğme detayı yerine esnek kumaşla tasarlanmalıdır. Elbise ve tunik modellerinde de ön kısmı bol olarak yapılmalıdır.
            
Hamile ve Lohusa Pijama Takımları
Hamile giyimde bir başka ürün “lohusa pijama ürünüdür. Günlük giyiminiz kadar gece ya da gün içinde rahat giyim tarzını da tercih edebilirsiniz. Hamile bayanlara kullanım rahatlığına göre özel tasarlanmış giyim modellerini oluşturur.
Lohusa takımları doğum gerçekleştikten sonra sizin için önemli olmakla birlikte o an sizin kullanım ihtiyacınızı oluşturan bütün detayları kapsar. Karın kısmı geniş ve rahat olur doğum olsa dahi halen şişkinliğinizden dolayı ve emzirme detayına uygun olur göğüs kısmının özel açılma detayı ile rahatlıkla kullanabilirsiniz.
Lohusa takımları normal sade olma özelliği ile aynı zamanda özel olarak tasarlanmış ürünleri de bulabilirsiniz. Sizi ziyarete gelenler için de güzel bir görünüm sağlamak isteyebilirsiniz.

       Hamile Elbiseleri Nasıl Olmalı?
Hamile elbise modeli olarak tek önemli detay karın kısmınızda göbek şeklini rahatlıkla alabilen şekilde tasarlanmış olmasıdır. Düz jile tarzı olunabileceği gibi göğüs kısmından sonra bol olarak aşağıya kadar eteği uzayabilir. Elbise cinsi kot, keten veya kumaş yapılarında olabilir. Önemli olan sizin hareketleriniz kısıtlanmasın ve bebeğiniz rahat hareket sistemi olsun. 
             
 #anne ve bebek #lohusa pijaması #lohusa sabahlık #lohusa tacı #lohusa takımları #lohusalık

Hiç yorum yok

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.