Ecowell Aloe Vera Gel ve Ecowell Yüz Sabunu

Merhabalar bugün kullanıp memnun kaldığım iki üründen bahsedeceğim. Cildime karşı ne kadar hassas olduğumu ve bakımını aksatmamayı çok önemsediğimi hep söylüyorum. Kullandığım ürünlerin de temiz içerikli olmasına çok dikkat ediyorum. Özellikle malum hastalık sonrası çok daha dikkat eder oldum. Ecowell markasını duydunuz mu bilmiyorum ben iki sene önce tanıştım ve bugüne kadar kullandığım ürünlerini hep sevdim. En son denediğim iki ürününden ilki Ecowell Aloe Vera Gel gün içinde cildinizi nemlendirmek için kullanacağınız akışkan jel kıvamında aloe veralı bir ürün. Basmalı pompasıyla tek pompanın yüzüme yettiği bu nemlendirici jeli ben boyun ve ellerime de kullanıyorum. İlaçlardan sonra anormal derecede kuruyan ellerime çok iyi gelirken yüzümde zaten yumuşacık nemli bir etkisi oldu. Yaz tatili sonrası Ankaranın kuru havasına bu jel bana çok iyi geldi. 


Biraz daha anlatmam gerekirse bu ürün tek kullanımlık maskelerin içine eklenen sıvı ile hemen hemen aynı. Bende etkisi de o maskeler gibi oluyor. Ama sadece sürüp yediriyor olmamadan dolayı çok daha pratik geldi bana. Yani sevdim bunu :) 
İkinci ürün ise Ecowell Liquid Facia Soap sıvı yüz temizleme sabunu. Ben her ne kadar temizleme sütü, ya da misel su ile silsemde en çok sabun ile yüzümü yıkayınca rahat ediyorum. Özellikle makyajlı bir günün ardından diğerlerinin temizliği bana yetmiyor. Cildimi kurutmayan, germeyen ve yüz temizleme cihazım ile de çok rahat kullandığım bu sıvı sabun da baba çok iyi geldi. Markanın sıvı el sabunları da (görselde yok) bana çok iyi geliyor. Onu da unutmayayım.


Son olarak bilmeyenler için Ecowell ürünleri dermatolojik testleri yapılmış, hayvanlar üzerinde denenmeyen vegan ürünler. Ayrıca içerikleri temiz, paraben, parfüm, SLS, sülfat ve silikon içermiyorlar. Kullandığı ürünün içeriğine hassas olanlara kesinlikle deneyebilirsiniz diyorum, sevgilerimle :)



Hiç yorum yok

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.