Gömlek Elbise

Bu yıl malum pandemi ve kendi rahatsızlığım dolayısıyla pek alışveriş etmedim, edemedim. Çünkü zaten giyme fırsatı yoktu. Geçen ay tatile gitme işini gerçekleştirince nihayet bir kaç parçayı dolabıma ekledim. Epeydir pek bir şey almamıştım. Moral oldu mutlu oldum :) Bugün sizinle paylaşacağım parça tam yaza uygun yaprak ve çiçek desenli bir gömlek elbise. Benim gibi siz de seviyor musunuz gömlek elbiseleri? Bana çok rahat, tek parça olduğundan dolayı da çok pratik geliyor. Böyle kombinleme derdi olmayan gşy çık parçaları gerçekten seviyorum. 


Kumaşı ince ve kırışmayan bir kumaş, aslında tamamen pamuklu kumaşları tercih etmeye çalışıyorum ama her zaman her kıyafette olmuyor. Önden tamamen düğmeli, belden kuşaklı, isterseniz kuşaksız da giyilir. O da çok tatlı duruyor. 


Bu gömlek elbisenin aynı zamanda plajda mayo bikini üzerine çok güzel giyilebilir olduğunu düşünüyordum, denedim ve haklı çıktım. Bir daha tatile gidebilirsek plajda da giyeceğim.


Elbise: SHEİN
Şu an Shein de güzel indirimler var. Güzel haber ise Eylül sonuna kadar yapacağınız 60$ üstü alışverişlerinizde ekstra %15 indirim için kupon kodunuz 3Qebru coupon code:3Qebru    (extra 15% off orders $60)





1 yorum:

  1. Salgın yüzünden giyecek yer olmayınca alışveriş de yapılmıyor:) En azından kendi adıma bunu söyleyebilirim. Fakat elbise güzelmiş.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.