Evde FOREO UFO İle Spa Kalitesinde Akıllı Maske Terapisi

Herkese merhabalar :) Son on yıldır hep dediğim gibi makyaj malzemelerinden ziyade cilt bakım ürünlerine öncelik veriyor ve cildime yatırım yapıyorum. Çünkü en pahalı makyaj malzemelerini kullansanızda cildiniz düzgün değilse makyaj ile güzelleşmeniz mümkün değil. Bu düşünce ile yola çıkıp yıllardır girdiğim zahmet elbette bana olumlu sonuçlar olarak döndü. Yeni tanıştığım herkes yaşımdan daha genç göründüğümü, cildimin çok iyi durumda olduğunu söyleyince doğru bir yatırım yaptığımı anlıyorum, çok şükür :) 

Kendi cilt bakım rutinimde iki sene önce tanıştığım FOREO LUNA 2 derinlemesine cilt temizleme &  anti-aging etkili masaj cihazı kesinlikle bende çok fark yaratan şahane bir ürün. İki senedir benimle olan FOREO LUNA 2’yi bu yazımda sizinle paylaşmıştım. Şimdi ise yine FOREO ailesinden harika bir ürünü sizinle paylaşmak istiyorum: FOREO UFO! 


Her cilt tipine uygun olarak üretilen FOREO UFO sadece saniyeler içerisinde; zahmetsizce, kendi kendinize uygulayacağınız, kullanımı son derece kolay bir akıllı maske cihazı. Cep telefonunuza indireceğiniz “FOREO For You” uygulaması ile istediğiniz yerde, kendi kendinize profesyonel cilt bakımınızı kolayca yapabiliyorsunuz. FOREO UFO, UFO ile çalışması için hazırlanmış  Kore formüllü mikro- fiber maskelerinin etkisini maksimize ederek maske içeriklerinin cildinize nüfuz etmesini sağlıyor. Akıllı led ışık teknolojisi ile cildinizin doğal ışığını ortaya çıkarmak için yalnızca saniyeler yetiyor. Kırmızı led ışık kolajen üretiminin artmasına ve cildin gençleşmesine yardımcı oluyor, mavi led ışık kan akışını hızlandırarak cildi canlandırıyor, sivilce oluşumu engelleniyor ve yeşil led ışık ile de renk tonu eşitleniyor, cildin mat görüntüsü düzeliyor. 
  


Led ışıkların yanı sıra, maskeyi takıp UFO’yu çalıştırmaya başladığınızda maskenin içeriğine göre aktive olan ısıtma, soğutma ve T- Sonic titreşimler ile son derece rahatlatıcı bir cilt bakımı yapmış oluyorsunuz. Daha fazla sürmesini isterseniz terapiyi yeniden başlatarak bakımınızı tekrar edebilirsiniz. Sonrasında yüzünüzde kalan sıvıyı dağıtarak yedirebilir ve üstüne günlük nemlendiricinizi sürebilirsiniz. Benim favorilerimden günlük olarak kullanılabilecek hiyalüronik asit ve kırmızı alg  içerikli "Make My Day" maskesi gündüz, ginseng ve zeytinyağı içerikli "Call it a Night" maskesi ise gece için. Yine favorilerimden olan kar lotusu ve kömür içerikli "Matte Maniac" maskesi ise aşırı sebum ve kiri temizlemek için kullanabileceğiniz seri. 
  
FOREO UFO tamamen su geçirmez olduğundan musluğun altına tutarak temizliğiniz de kolayca yapabilirsiniz. Saatler harcayarak güzellik merkezlerinde cilt bakımı yaptırmak istemiyor, evinizin konforunda çok kısa bir sürede cildinizi canlandırmak istiyorsanız FOREO UFO tam size göre.  FOREO UFO’ yu bu linkten tıklayarak satın alabilirsiniz: https://foreo.se/1frb 

Sevgilerimle... 

Hiç yorum yok

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.