Dudakları Görmeyi Özleyenler Parmak Kaldırsın!

Dünya olarak zorlu bir dönemden geçiyoruz. Maskelerin, mesafelerin aramıza girdiği bu pandemi döneminde, enerjimizi yüksek tutmak çok önemli! Çünkü sağlıklı bir vücut ve zihin için gülümsemek, derin ve güzel nefesler almak ve her anlamda bakım şart! Yani, maskelerin arkasına gizlenmek zorunda kalsak bile, ruhumuza iyi gelecek şarkılar dinleyecek, dans edecek ve güzelliğimizden asla ödün vermeyeceğiz! Peki, makyaj dünyasında kışla beraber bizi ruj konusunda ne gibi yenilikler bekliyor?


Parlak Renklerden Vazgeçmiyoruz 

 

Dudaklar, çarpıcı ve göz alıcı bir makyajın en önemli unsuru. Bizi ifade eden, duygularımızı anlatan dudaklarımıza maskeler yüzünden biraz uzak kaldık. Aslında bu dönemde dudakların bakımı çok daha önem kazanıyor. Bu yüzden dudak bakımınızı ve peeling yapmayı özellikle pandemi döneminde ihmal etmemelisiniz. 

 

Biraz kasvetli bir mevsim olarak anılsa da sonbahar ve kış renkleri içimizi açmaya hazırlanıyor. Öncelikle parlak renklerden vazgeçmiyoruz. Son derece moda bir likit ruj rengi olarak da karşımıza çıkan rorange, yaz aylarındaki popülerliğini sürdürüyor ve kışın da podyumlarda bol bol karşımıza çıkacak gibi görünüyor. Turuncu ve kırmızı karışımı bu muhteşem renk, hem gece hem de gündüz makyajına uygulanabilecek kadar da canlı! 

 

Bu Kış Ruj Çeşitleri Aklınızı Başınızdan Alacak 

 

Likit rujlar, kalıcı ve mat rujlar derken siz de alışverişe çıkınca hepsini satın almak isteyenlerdenseniz, sizi buraya alalım. Çünkü bu kış, sıcak tonlarla mat ürünler, pembe ve kırmızının klasik tonlarıyla likit rujlar ve nude tonların ışıltısı ile kalıcı rujlar makyaj çantanızda mutlaka olması gereken makyaj malzemelerinin başında gelecek. 

 

Likit rujlarda özellikle parlak ve ışıltılı tonları tercih ettiğiniz de, günün hangi saati olursa olsun, enerjiniz bir kat daha yükselecek! Her şeyin abartılı olduğu bir moda trendi rüzgarıyla karşı karşıyayız. İşte bu yüzden özellikle gece makyajınızda cesur renkler kullanabilirsiniz. Neon ve parlak bir far sürdüyseniz, etkisini arttırmak için sade veya nude bir ton sürebilir, tam tersi hafif bir göz makyajına geçen sezondan beri favori olmaya devam eden mavi ve siyah rujlar gibi çılgın tarzlarla eşlik edebilirsiniz. 


 


Modumuzu Asla Düşürmeyeceğiz! 

 

Unutmayın, kışla birlikte havalar soğurken ve yağmurlu günler başlarken, içinde bulunduğumuz döneme yenik düşmeyeceğiz ve evden dahi çalışıyor olsak, makyaj ve giyimimize özen göstereceğiz. İşte bu yüzden, özellikle çoğumuzun evden çalıştığı bu dönemde, güne biraz allık biraz da ruj sürerek başlamak, size kendinizi hem iyi hissettirecek hem de işinize daha iyi odaklanmanızı sağlayacaktır. 

 

Ayrıca süper parlak dudaklar trendi de hala devam ettiği için en azından bir parlatıcı veya lipgloss sürerek dudaklarınızı hem nemlendirmeniz hem de renk katmanız mümkün. Ruj fiyatları her zamanki gibi geniş bir skalada çeşitlilik gösteriyor. Ama alışveriş zamanı geldiğinde dikkat etmeniz gereken en önemli kural, güvenilir, kaliteli ve cildinizi düşünen ürünler sunan bir marka tercih etmek… 

 

Golden Rose ile Bu Kış da Baş Döndürücü Dudaklar 

 

Her makyaja uyum sağlayan ürünleri ile Golden Rose bu kış da makyaj çantanızın vazgeçilmezi olacak. Sheer Shine Stylo Lipstick - Parlak Ruj yumuşacık, parlak ve incecik yapısıyla kolayca uygulanır. Dudaklarınızda harika bir görünüm yaratır. 32 farklı renk seçeneği ile her zevke hitap eder. Likitten vazgeçmem diyorsanız, GR Soft&Matte Creamy Lipcolor - Likit Mat Ruj tam size göre! Jojoba ve Avokado yağı içeriğine sahip mat rujun kremsi özel formülü dudaklarınızı kurutmaz; uzun süre kalıcılığını korur. Küçük el çantalarına bile rahatlıkla sığan GR Smart Lips Moisturising Lipstick - Asansörlü Kalem Ruj ise pratik makyaj ürünlerini sevenlere göre. Harika bir kapatıcı ve nemlendirici. Kalemtıraş gerektirmez. Stik ambalajı, yumuşacık yapısı ve çarpıcı renkleri ile dudaklarınıza kolayca uygulanır ve mükemmel bir görünüm sağlar. Güzelliğinizi pekiştirmek için ihtiyacınız olan tek şey Golden Rose! 

 

Hiç yorum yok

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.