Çocuklara Oyuncak Alma Sorunsalı :)

 Sanırım son yıllarda çocuk olmak demek sonsuz oyuncak istemek, aldırılan oyuncaklarla bir kaç gün oynayıp bir kenarda unutmak demek :) Etrafıma baktığımda tüm çocukların ne yazık ki aynı durumda olduğunu görüyorum. Hepsinin bir dünya ayuncağı var oynamadıkları. Ve hepsinin istediği bir dolu yeni oyuncak var, oynamayacakları... Bizim zamanımızda diye bir cümleye başlıyorsa insan yaşlanmaya başlamıştır bence, ama yine de söyleyeceğim :) Bizim zamanımızda oyuncaklar gerçekten kıymetliydi, evimizde sayılı oyuncak olurdu ve büyüyene dek, ya da oyuncak kırılana dek onunla oynardık. Hatta benim jenerasyonum o oyuncakları yetişkiliğine kadar getirmiş ve saklamış bir kuşak, o kadar değerliydi işte oyuncaklarımız. Ama şimdi bakıyorum asla oyuncakların değeri yok. Çünkü oyuncak çok. Benim kızım da yaşıtları gibi reklamlarda gördüğü pek çok oyuncağı istiyor hatta bazıları için göz yaşı döküyor :) Biz de ayda bir oyuncak alma şartı ile hem ona hem bize uygun olanları alıyoruz. Ama inanın ayda bir desek de anneanne arada alıyor, teyze arada alıyor filan derken yine oluyor bir dolu oyuncak :) 


Geçen hafta doğum günü olan Öykütoşa ne istediğini sorunca gelen cevap elbette yine bir oyuncak oldu. Tamam dedik gittik, girer girmez Cry Babies diye bir şey seçti. Reklamda görmüş, kapalı bir kutu ve içinde sürpriz birkaç oyuncak var. Bir hevesle aldık bakalım kaç gün oynayacak :) Eğer sizinde kız çocuğunuz varsa büyük ihtimalle sürprizli kutu oyuncakları seviyordur, Cry Babies den böyle minnoş bir bebek ve onun malzemeleri çıkıyor.

Cry Babies


Öykütoş heyecanla paketleri açarken bir de video çektik Youtube kanalıma yükledik. İzlemek isterseniz aşağıda, Sevgilerimle :)






Hiç yorum yok

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.