DARPHIN STIMULSKIN PLUS MULTI-CORRECTIVE DIVINE CREAM

Her zaman her yerde söylediğim ve hep arkasında durduğum şeylerden biri kendimize yapacağımız en güzel yatırımlardan birinin cilt bakımı olduğudur. En iyi makyaj malzemelerine dünyanın parasını döksenizde cildiniz sağlıklı değilse ne yazık ki hiçbir işe yaramıyor. O nedenle yapacağımız ilk iş cilt bakımına önem vermek, kullanacağımız ürünleri cilt tipimize uygun seçmek ve doğru uygulamak. Bunun için ilk adım kendi cilt tipini öğrenmek. Sonrasında ise bize iyi gelen, farkı gözle görülür şekilde hissettiren o doğru ürünü bulmak. Ben 20 yaşımdan beri düzenli olarak gece-gündüz nemlendirici ve göz çevresi kremi kullanıyorum. Arada da maskelerle bakım yaparak cildi destekliyorum. Bugün ise size çok çok sevdiğim, beni asla yanıltmayan, hayal kırıklığı yaşatmayan Darphin markasından bahsetmek istiyorum. Daha önce göz çevresi kremi ve serumunu da çok severek denediğim Darphin temiz içeriği ile kendini kanıtlamış şahane bir eczane markası. Kesinlikle güvenerek kullanabilirsiniz. Yeni ürünü Stimulskin Plus Multi Correction Divine kremi ise deniz zümrüdü içeriği ile son derece iddialı. Benim gibi kuruya dönük olgun ciltler için nemlendirmenin yanı sıra sıkılaştırma görevi de gören bir anti aging kremi.


Ben elbette ürünü heyecanla denemeye başladım ve ilk haftanın sonunda cildimi daha parlak ve gergin gördüğünü söyleyenler olunca canım Darphin markasının beni yine yanıltmadığını anladım. O nedenle hemen blogumdan da paylaşmak istedim. Uzun dönemde etkilerini de tekrar bu yazıya ekleyeceğim. Ancak şimdiden eminim ki diğer ürünleri gibi bu kremi de çok severek bitireceğim.


Bu arada cilt bakım ürünlerinizi uygun aparatlar kullanarak doğru yüz masajı teknikleriyle uygularsanız çok daha etkili olacaklar. Ben son zamanlarda bu konuya özellikle dikkat ediyorum. Yüz kremimi uygulamadan önce ellerimi ve yüzümü temizliyor, fotoğraftaki masaj aparatları ile masaj yaparak kremi uyguluyorum. Kesinlikle etkisi kat be kat artıyor. Yeni yazılarda görüşene dek hoşçakalın :)


 

Hiç yorum yok

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.