Saç Bakımı İçin Herşey Bu Sitede: Kuaförümden.com

Geçenlerde bir arkadaşım vasıtasıyla tanıştığım www.kuaförümden.com sitesinden sizlerede bahsedeyim. Malum artık herşeyi online halleder olduk. Giyim, ev eşyası ve tabii ki kişisel bakım da internet alışverişimizde ilk sıralarda yer alır oldu. Özellikle bu ara saçlarıma özel bir ilgi alaka göstermem gerektiği için saç bakım ürünleri radarımdaydı. Tam o sırada keşfettiğim kuaförümden.com sitesinde Kerastase, Aveda, Bonacure, Loreal Professional, Schwarzkopf, Insight gibi bilinen profesyonel saç bakım markalarını ve saç için gerekli hemen her şeyi bulabiliyorsunuz. 

Şu an sitede pek çok üründe indirimler var. %100 orjinal ürünleri, ücretsiz kargo ve iade seçenekleriyle site bana cazip geldi. Ayrıca en ilginç gelen de, anlaşmalı kuaför salonlarından hizmet satın alınabiliyor, 300TL üzeri alışverişlerde 80TL değerinde Saç Analizini seçtiğiniz kuaförde yaptırabiliyorsunuz :) 

Eğer sadece saç ürünleri satan ve saçla ilgili her türlü bakım ürününü bulabileceğiniz, alışverişinizle kuaför hizmetlerini hediye olarak ücretsiz alabileceğiniz bir site fikri hoşunuz gittiyse hemen buraya tıklayın bakalım :)




3 yorum:

  1. Baya avantajlı gibi görünüyor site 💕

    YanıtlaSil
  2. evet güzel bir site. paylaşım için teşekkür. kuaförde ücretsiz fön sunuyor. kaçırmadan aldım:) Aylin.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.