AVON Blush&Glow Makyaj Paleti


Hepimizin bildiği ve pek çoğumuzun mutlaka bir ya da daha fazla ürününü kullandığı AVON markası gün geçmiyor ki yeni bir ürün çıkarmasın. Geniş ürün yelpazesine yenileri eklemede bir hayli başarılı olan markayı bende severek kullanıyorum. Son tanıştığım AVON Blush&Glow paletten biraz bahsedeyim size. İçinde hem allık, hem bronzer hem de hibhglighter üçünü bir arada bize sunan bu paletin renk tonları da harika. Allık olarak pembeli tonlar benim sevdiğim tonlar. Tatlı pembeler kendimi bildim bileli vazgeçilmez allık rengim. Bronzerlar ise hem kontür belirlemede, hem de yazın günlük makyajda çok işe yarıyor. Highlighter ise benim yoğun kullandığım bir şey değil. Ara ara az az kullanıyorum fazlası bana hoş görünmüyor. İşte bu palette hepsini bir arada bulabildiğimiz için ben çok sevdim bu ürünü. Tam çantaya alıp çıkmalık, tatil valizine almalık olmuş. Bu ürünlerin yumuşak yapısını ve kalıcılığını da gayet iyi buldum onu da unutmadan ekleyeyim.


Ocak ayında tanıştığım ve denediğim diğer bir AVON ürünü ise Pro Colour ojeler oldu. Bu ojelerin güzelliği ise 60 saniyede kuruyor olmaları. Tek katta bile yoğun duran ojeleri ben iki kat üst üste sürdüm ondan dolayı öngörülen süreyi biraz geçti kuruması. ama tek kat sürüp bekleyip ikinciye geçince cidden hızlı kurumasını görüyorsunuz. Özellikle koyu renk olan çok güzel duruyor. 


Ocak ayı bitmeden kampanyalara göz atmak isterseniz AVON sitesine bakabilirsiniz, diğer ürünlerde de çok güzel fiyatlar var. Sevgilerimle :)



Hiç yorum yok

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.