Araba Kiralama Olanaklarıyla Mükemmel Tatil Keyfine Varın!

Uzak yolculuklara çıkmak istiyor ancak araçsız gezintinin yorucu olacağını düşünüyorsunuz değil mi? Ancak tüm bu karamsar düşüncelere artık son verseniz iyi edersiniz. Çünkü gideceğiniz şehirlerde sizleri uzak rotaları yakına çevirecek birçok ulaşım alternatifi bekliyor. Elbette otobüs, taksi, dolmuş veya farklı toplu taşıma imkanlarını tercih edebilirsiniz. Ancak kalabalık ve konforsuz ulaşım yapmak yerine araç kiralayarak keyif dolu bir ulaşım avantajı yakalamak sizce de daha güzel olmaz mı? Araba kiralama konusunda tüm ihtiyaçlarınıza cevap veren Enterprise her daim yanınızda! Dünya çapında hizmet veren araba kiralama şirketi sayesinde uzakları yakın edebilir, dilediğiniz model araçla yolculuk yapmanın keyifli yanını doyasıya yaşayabilirsiniz. 


Geniş Araç Filosu Sayesinde Araba Kiralama Çok Kolay! 

 

Dünya üzerinde 85 ülkede 9 bin araba kiralama ofisiyle hizmet kitlesini genişletmeye devam eden Enterprise, birçok markanın farklı amaçlara uygun araç seçenekleriyle her müşterinin ihtiyaçlarını karşılamaya özen gösteriyor. Böylelikle ister tek kişi isterse grup olarak araba kiralama fırsatlarından yararlanabilir, tatilinizi daha rahat hale dönüştürebilirsiniz. 

 

Araç kiralama konusunda farklı markalara ait Sedan, SUV, ticari, MPV ve hatchback sınıflarında modeller görebilirsiniz. Tercihinize göre otomatik ya da manuel vitesli, benzin ve dizel yakıt seçenekli modellere yönelebilirsiniz. Tek kişiyseniz bütçenize ve beklentinize uygun bir model seçmeniz yeterli olacaktır. Ancak arkadaşlarınızla veya ailenizle birlikte düzenlediğiniz bir grup tatiliyse geniş kapasiteli araçlara bakabilirsiniz. 20'nin üzerindeki araç grubuyla yapılan kampanyalı fırsatları değerlendirerek rahat bir sürüş keyfi yaşayabilir, sevdiklerinizle unutulmaz bir tatil deneyimine imza atabilirsiniz. 


 


Kiralama İşini Son Ana Bırakmayın! 

 

Uçak biletinden kalacağınız otele kadar tüm tatil planlarınızı nasıl online ortamlardan gerçekleştiriyorsanız gideceğiniz şehirde kullanacağınız araç ihtiyacınızı da bir tıkla halledebilirsiniz. Enterprise'ın online sayfasını ziyaret ederek tatil sürenize göre kiralama hizmetinden faydalanabilirsiniz. Üstelik aracı kiraladığınız ofise teslim etmenize de gerek yok! Farklı şehirlerdeki Enterprise ofislerine de iade ederek seyahatinize devam edebilirsiniz. Alış-iade, ofis ve tatil süresi seçimi yaparak bütçenize göre uygun kiralama çözümleri yaratabilirsiniz. Bu sayede gideceğiniz tatil rotasında yorgunluk yaşamadan enerjik ve konfor dolu vakitler geçirmenin keyfini çıkartabilirsiniz. 

 

Güler Yüzlü Hizmet ve Üstün Konfor 

 

1957 yılında ABD'de kurularak zamanla dünyaya yayılan Enterprise, titiz çalışma prensibi ve güler yüzlü hizmet kalitesiyle tüm müşterilerini memnun etmeyi başarıyor. Ayrıca gerek yerel gerekse yabancı firmalarla yaptığı sözleşmeler sayesinde kiralık araç sürelerini uzatma hakkınız bulunuyor. Rent A Car hizmeti almadan önce Enterprise online müşteri hizmetleri noktasından aklınıza takılan tüm sorulara cevap alabilir, bütçenize uygun seçenekleri değerlendirerek araba kiralama ihtiyacınıza kolayca çözüm yaratabilirsiniz. 

 

Uzun süreli tatillerde haftalık ve aylık araba kiralama olanaklarını inceleyebilirsiniz. Ancak konferans ve toplantı gibi iş seyahatleri için günlük kiralama yapabilirsiniz. Tek yapmanız gereken dilediğiniz modelde ve bütçedeki aracı seçmek. Ardından Enterprise filosundan seçtiğiniz aracı havalimanına iniş yapar yapmaz teslim alarak mükemmel sürüş deneyimine başlangıç yapabilirsiniz. 24 saat boyunca araçla ulaşım ihtiyaçlarınızı karşılayabilir, işiniz bittikten sonra da en yakın Enterprise ofisine iade edebilirsiniz. 

 

Araba kiralama fiyatları, Enterprise online kampanyaları sayesinde daha cazip avantajlara dönüşüyor. Enterprise araba kiralama şirketini tercih ederek online üzerindeki kampanyaları inceleyebilir, tatilinizi veya iş seyahatlerinizi daha ekonomik şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca kurumsal bir şirket olarak kiralama yapmak istiyorsanız ücretsiz birçok özel deneyimden yararlanabileceğinizi bilmelisiniz. Şirkete özel tanımlanmış kurumsal satış uzmanı, araç bulunabilirliğinde etkili çözümler, günlük-haftalık kiralamalara özel fiyatlar, kurumsal rezervasyon ekipleri gibi fırsatlar sayesinde firmanızın araba kiralama ihtiyaçlarını hızlıca sonuçlandırabilirsiniz. 



Hiç yorum yok

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.