Avon Parfümleri

Yılların markası AVON hepimizin bildiği, tanıdığı ve çoğumuzun kullandığı hem kaliteli hem uygun fiyatlı ürünleriyle bilinir. Bende uzun zamandır pek çok ürününü keşfettiğim AVON u severek kullanıyorum. Cilt bakım, renkli kozmetik, kişisel bakım ürünlerinin yanında çok da güzel parfümleri var. Özellikle kampanya dönemlerinde çok uygun fiyatlara alabileceğiniz bu parfümler oldukça da kalıcı. Şimdi size iki yeni AVON parfümünden bahsetmek istiyorum. Biri Little Black Dress, diğeri de Pur Blanca.

AVON Little Black Dress Glam Night parfüm mandalina, yasemin ve amber notalarından oluşuyor. Yıllardır sevdiğim, bir kaç şişe bitirdiğim bu koku yenilenmiş ve tam da yeni yıla uygun ışıltılı bir ambalajla satışa sunulmuş, kalıcılığı da gayet iyi.

 

AVON Pur Blanca Parfüm ise yine yeni ürünlerden. Kaşmir, tiare çiçeği ve altın gardenya notalarından oluşuyor. Romantik ve nostaljik bir kokusu var. Çiçek ağırlıklı kokuları sevenler için bence harika bir seçim. 


Her iki parfüm de ambalajları ile, kokuları ile bence gayet güzel. Ben kullanmaya başladım bile :) Uygun fiyatlı ve kaliteli parfüm alternatifi olarak aklınızda bulunsun derim, sevgilerimle :)





Hiç yorum yok

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.