Ekose Ceket

Yeni yıl ruhunu yaşatıp pandemi sıkıntısından kurtulmaya çalışıyorum son bir aydır. O nedenle instagram profilimde hep kırmızılı yılbaşı renklerine büründü Aralık boyu. Ve artık 2021 e resmi girişi yaptık hatta ilk üç günü yedik bile. Bense hala ruhuma iyi gelen canlı kırmızılarla avutuyorum kendimi :) Fotoğrafları bile artık evde çekiyoruz. Benim pozları altı yaşındaki kızım çekiyor, Allahtan yetenekli :) 

 

Bu defa yine zamansız bir şey almak istedim. Ekose ceket bir klasiktir ve her daim dolapta durabilir asla modası geçmez. Kumaşı kalın oduncu gömlek kumaşı gibi yünlü bir kumaş olan bu ceket baya da sıcak tutuyor. Hoş zaten havalarda soğumadı kış mevsimi hala bahar gibi geçiyor ama, siz bu ceketi kışlık diye alıp sıcacık giyebilirsiniz. 



Ceket: SHEIN

Siyah mini elbiselerle, altına deri şortla, içine beyaz balıkçı kazaklarla o kadar çeşitli kombinler yapılır ki bu ceketle. Ben sevdim ne dersiniz sizce de güzel değil mi? Sitede şu an yeni indirimler var ve mart ayı sonuna kadar ekstra %15 indirim için 21ebru kupon kodunu kullanabilirsiniz. Herkese geçen yıldan daha güzel bir yıl dilerim, sevgilerimle :)

Hiç yorum yok

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.