Watsons Oje Koleksiyonu ile Renkli Dünyalara Yolculuk Yapın

Tırnaklar ilk etapta çok dikkat çekmiyor gibi görünse de özensiz eller kusursuz bir duruş elde etme yolunda size engel olabilir. Bu nedenle bakımına ve duruşuna özen veren kadınlar el ve tırnakların önemini çok iyi bilir. Oje ve tırnak bakımının renkli dünyasına kendini kaptıranlar ise bu enerjiyi asla kaybetmek istemezler. Çünkü kıyafetlere ve günün moduna uygun oje renkleri size bambaşka bir enerji verebilir. Siz de bakımlı ve güzel görünen tırnakların büyüsüne kapılmak için ürün çeşitliliği konusunda sınır tanımayan Watsons’a güvenebilirsiniz. Koleksiyonlar içerisinde aradığınız tüm oje renklerini bulabilirsiniz. Üstelik farklı markaları bir araya getiren Watsons’ta en trend oje modellerini uygulamak için ihtiyaç duyabileceğiniz yardımcılar da var!  

Oje Renkleri Arasından Nasıl Seçim Yapılır? 

Watsons’ta renklerin cezbedici dünyasını tırnaklara taşıyan ojeler arasında giyebileceğiniz tüm kıyafetlerin tonuna uygun bir ürün bulabilirsiniz. Pastel tonlarda nude renklere, çarpıcı ve alışılmışın dışındaki ojelerden simli modellere kadar binlerce farklı oje arasından seçim yapmak için https://www.watsons.com.tr/c/oje-425 adresini ziyaret edebilirsiniz.  

Son yılların vazgeçilmezleri arasında yer alan nude tonlar, tırnak stilinde de ön planda. Siz de ten rengine yakın bir oje arıyorsanız; Pastel, Flormar, Golden Rose gibi en sevilen markaların nude koleksiyonlarını inceleyebilirsiniz. 

  • Ben sıradanlığın ötesine geçmek ve tarzımla tüm gözleri üzerime toplamak istiyorum diyorsanız; oje renkleri arasından sarı, mor, turuncu gibi çarpıcı tonları içeren formülleri deneyebilirsiniz. Fosforlu yapısı ile rengin tüm canlılığını ortaya koyan ojeler ile istediğiniz duruşu elde edebilirsiniz. 

  • Glitter ve metal ışıltısından vazgeçemeyenlerdenseniz her rengin ışıltılı parçalıklarla hareketlendirildiği, mirror effect sunan, metalik ojeleri kullanabilirsiniz. Siyahtan mora, tüm ara tonları metalik pigmentlerle buluşturan oje renkleri, sade bir stilde tırnakları ön plana çıkarmak için ideal. 

  • Klasik ve şık tarzınızı taçlandırmak için ise kırmızı, bordo gibi koyu oje renklerine yönelebilirsiniz. Her kombinle tartışmasız bir şekilde uyum sağlayan French stili için ihtiyacınız olan renkleri ve bu modeli uygulamanıza yardımcı olacak bantları Watsons’ta bulabilirsiniz.  

 

Tarzına Düşkün Kadınların Vazgeçemediği Oje Modelleri 

French gibi zamansız ve modası asla geçmeyen oje modelleri her an kurtarıcınız olabilir. Açık tonlu ojelerle her zaman duru ve bakımlı bir stil elde edebilirsiniz. Tüm bunların yanında koleksiyonlarda yer alan sınırsız renk seçeneklerini kullanarak yaratıcı ruhunuzu ortaya çıkarabilir, dönemin en trend oje modellerini evde kolaylıkla uygulayabilirsiniz. 

  • Baz olarak şeffaf bir parlatıcı kullanıp tırnak üzerine renkli desenler yapabilirsiniz. Bu noktada dilerseniz yumuşak geçişler ile birbirini tamamlayan tonları, dilerseniz de, turuncu ve lacivert gibi, kontrast yaratarak dikkati üzerine çeken renkleri kullanabilirsiniz. 

  • Son dönemlerde her tırnağa farklı renk oje sürmek de oldukça popüler. Renk skalasını kendiniz belirleyerek 10 farklı tonla çarpıcı bir duruş oluşturabilirsiniz. Ya da sadece 1-2 parmağı farklı bir renk ile süsleyerek daha sade ama yine de iddialı bir stil yaratabilirsiniz.  

  • Parlak ojenin yeri her zaman ayrı ama mat bitişli renklerin de kendine has bir enerjisi olduğu yadsınamaz. Siz de bu farklı stili denemek isterseniz Kalyon, Flormar gibi markaların koleksiyonları içerisinde yer alan matlaştırıcıları deneyebilirsiniz. 

  • Klasik stile farklı bir dokunuş yapmak için bilinen oje modellerini yorumlayabilirsiniz. Bunun için French renklerini değiştirebilirsiniz. Tırnak uçlarını canlı renklerle süsleyip kalan kısımları şeffaf oje ile tamamlayabilirsiniz. Ya da French stilini tamamen farklı tonlarla da uygulayabilirsiniz. Uç kısımları koyu lacivert, tırnak gövdesini uçuk pembe yaparak mükemmel bir kontrast elde edebilirsiniz. 

  

Aradığınız Renkler ve Oje Markaları Watsons’ta! 

Herkesin ihtiyacına uygun ürünleri ile tüm kullanıcıları kendine çeken Watsons koleksiyonlarında yer alan ojelerle kendinize renkli bir dünya kurabilirsiniz. Farklı markaların sunduğu oje renklerini ve oje fiyatlarını dilediğiniz zaman inceleyebilirsiniz. Kampanyaları takip ederek en sevdiğiniz renklerden bolca alıp stok yapabilirsiniz.  

 

Hiç yorum yok

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.