Bölgesel Fazlalıklardan Kurtulmanın En Kolay Yolu

Sizin de çoğu kadın gibi bölgesel fazlalıklar ve kilolarla başınız dertte ise size güzel bir tavsiye vereceğim. Pandemi döneminde pek çok insan gibi bende maalesef kilo aldım. Her ne kadar evde spor yapayım filan desemde yeterli olmadı. Fazladan bir beş kilo ve kalınlaşmış bel/karın çevresi beni çok rahatsız ediyordu. İstemeden yağlanmış olmak beni çok üzüyordu.  Epeydir aldığım kilolar ve fazlalıklardan kurtulmak için ne yapayım derken 360 Fit Çukurambar ı buldum sosyal medya üzerinden. Bir tanıdığımın da gidip bir hayli kilo vermesi beni cesaretlendirdi. Ve bir aylık seanslara başladım. Sistem şöyle işliyor, haftada üç gün boyu günde bir saatinizi ayırıyorsunuz. Öncelikle Vacumagic denen aletin içine özel bir giysi giyerek girip yarım saat boyunca tempolu şekilde yürüyorsunuz. Düşük atmosferik basınç ortamında vakum ve sıcaklık ile beraber yürüyüp alçak basınç sayesinde normal bir antremandan çok daha fazla kalori yakıyorsunuz. Yarım saat süren yürüyüş ilk başlarda zor olsa da her geçen gün daha dayanıklı hale geliyor insan. Vacumagic yağları yakmaya yardım ediyor. 

Sonrasında Magicroll denen bir alet size tabiri caizse sert bir masaj yapıyor. Hızla dönen bir tambur etrafındaki bambu çubuklar sayesinde lenf masajı yapıyor ve dolaşımı hızlandırıyor. Bu sayede selülit görünümü azalıyor, incelmeye yardımcı oluyor. Ben özellikle karın bölgesi ve iç bacaklara yoğunlaştım. Çünkü bana göre en sorunlu bölgeler onlardı. Bu iki alete ilave olarak bir de Magic Vip var onda da orta şiddette bir titreşimle kasları ısıtıp esneklik kazandırıyor. Daha sıkı kas dokusuna sahip olmamıza yardım ediyor.


Tüm bunlara ilave olarak firmada diyetisyen hizmeti de mevcut. Diyetisyen ilk başlangıçta ölçümleri yapıp, sizinle bir görüşme sonrası en uygun listeleri yazıyor ve tüm süreç boyunca takip ediyor. Gerekli olan durumlarda diyeti değiştiriyor. İşte bir aylık süreçte haftada üç gün gittiğim ve diyet listesine de elimden gelince uyduğum program bu şekildeydi. Sonuç olarak 3 kilo yağ kaybı bana bir beden incelme sağladı. 7 cm karın, 5 cm bel çevresinde incelme yarattı. Üst bacaklarım gözle görülür şekilde inceldi. Eğer Ankarada iseniz, klasik spor salon antremanlarını sevmiyorsanız, daha kısa sürede radikal sonuç görmek, butik bir ortamda kişiye özel programla ilerlemek istiyorsanız 360 Fit Çukurambar ücretsiz deneme seansına katılıp bakabilirsiniz. Ayrıca çalışanları da çok tatlı insanlar onu da ayrıca belirtmeliyim.


Burdan teşekkür ederim ilgi ve alakaları için. Belki bir ay daha devam ederim kim bilir :)




























Hiç yorum yok

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.