Sonbahar Alışverişi

 Artık mağazalardan çok online alışveriş yapılıyor malum. Bende bu akıma on yıldan fazla oldu başlayalı. O zamanlar daha çok yurt dışı sitelerden online alışveriş yapılıyordu. Şimdi ise pandemiden sonra özellikle hemen hemen herkes ekran başından kolayca alışveriş yapmayı tercih eder oldu. Deneyip memnun kaldığım online alışveriş sitelerinden biri olan Patırtı.com un ürün kalitesi de çok hoşuma gitti. 

Sonbahar için çok kalın olmayan iki tane triko aldım. İlki siyah beyaz desenli oversize triko hırka. Hem kareli deseni, hem siyah beyaz oluşu sitede çok hoşuma gitmişti. Standart beden diye geçiyor. Gelince bana bir parça büyük mü acaba dedim ama malum oversize modası var ve çok çok beğenerek kombinledim. Kalın denebilecek bir trikosu var geçiş döneminde tek giymeye müsait.

Diğeri ise bu senenin ve her yılın modası kazayağı desenli bir süveter oldu. Siyah beyazı da vardı ama ben ilk aldığım ceketten farklı olsun diye kahveli siyahlı seçtim süveteri. Sitede öyle çok kazak alternatifi var ki seçmek gerçekten zor. Yapısı ise tüylenmeyecek cinste tok bir triko. Bakalım kullandıkça daha iyi anlaşılır kalitesi ama beklediğimden çok daha iyi diyebilirim.


Son seçimim ise yine bu yıl sonbahar/kış sezonunda bolca kullanılan suni deri gömlek oldu. Farklı alternatifleri de olan gömleği mat suni deri olarak tercih ettim. Sitede kadın gömlek kısmında epey bir seçenek var. Bendeki suni deri gömlek içi yumuşak miflon kaplı, rahatsız etmiyor. Özellikle birşeylerin üstüne mont gibi giymeye müsait, o yüzden ben bir beden büyük aldım. 


Benim  Patırtı.com dan ilk alışverişim böyle. Hem uygun fiyatlı olsun, hem trendleri takip etsin diyorsanız bu siteye göz atmanızı öneririm. 
Sevgilerimle...





Hiç yorum yok

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.