Bionnex Roll On ve Bionnex Topuk Çatlak Kremi

Bir eczane markası olan Bionnex ürünlerinden daha önce el kremi ve güneş koruyucusunu denemiştim. Eczane markası olduğu için güvendiğim ve severek kullandığım bir marka. Özellikle güneş koruyucu kremi hoşuma gitmişti. Şimdi size bahsedeceğim ürünler ise benim de ilk defa tanıştığım iki ürün. 

 

Bir tanesi Bionnex topuk çatlak kremi. Benim gibi kuru ciltliyseniz özellikle el ve ayaklarda kuruma sertleşme çok oluyor. Her daim bir ürün kullanmak zorundayım. Bu kremi de ilk kullandığım an yumuşatmasından dolayı sevdim. Çok yoğun bir yapısı olmamasına rağmen gayet güzel nemlendiriyor.


Bionnex deomineral roll on ise içinde hiçbir zararlı madde bulunmayan tertemiz bir içeriğe sahip. PArfüm içermiyor. İlk kullandığımda sanki çok etkili olamayacak gibi geldi ama baktım sabahtan akşama gayet güzel koruyor. Parabensiz ve gözenekleri tıkamıyor. Ayrıca koltuk altı derisinin rengini açmaya da yardımcı.


Eczane markası güvenilir markalar listemde olan Bionnex markası ile bizi bir kere daha buluşturan Pembe Dünyamm sevgili Ümrancığıma ve firmaya çok teşekkürler.









Hiç yorum yok

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.