For You Ürünleri İle Tanıştınız mı?

Yeni markalar ve yeni ürünler keşfetmeyi siz de benim gibi sever misiniz? Ben işim gereği sürekli yeni markalarla tanışıyorum. Denemem için ulaştırılan ürünlerin ise önce içeriklerini araştırıyorum, sonrasında kullanıcı yorumlarını okuyup denemeye başlıyorum. For You markasının ise ilk olarak inceltici sıkılaştırıcı jelini duymuştum. Pembe Dünyam Ümrancığımın blogger buluşmasında bu ürünleri görünce güzel bir fırsat olduğunu düşündüm markayı tanımak açısından.


Bu üçlü ürün grubundan ilk olarak keratinli şampuana başladım. Saçlarım tatilde tabiri caizse lastikleşmiş ve çok yıpranmıştı. Her yıkamada kullandığım For you şampuan sanırım bir ay sonunda epey hoşuma gitti. Ben saçımdaki canlanmayı ona bağladım :) Diğer bir ürün ise kaş waksı oldu. Kaşlarımın tedaviler sonrası epey azalmış olmasından dolay bu tip bir ürüne hiç ihtiyacım yok diye düşünüyordum. oysa kullanınca anladım ki az da olsa kaşları yukarı doğru sabitlemek ifadeyi çok değiştiriyormuş.


Şimdi sırada tatil dönüşü alınan kilolardan kurtulmak var. Sıkılaşmaya ve selülit görünümünü gidermeye yaradığı söylenen For You Slim jeli yaz sonuna sakladım o yüzden. Satış sitelerinde genel olarak kullanıcılardan geçer not almış. Bende denedikten sonra mutlaka sonuçları paylaşacağım. Teşekkür ediyorum :)



1 yorum:

  1. Ürünler tam senlik olmuş o zaman güle güle kullan güzellik 🤗🤗❤

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.