Alix Avien Vegan Kozmetik Ürünleri

Son yıllarda #vegan ürün kullanımı çok yaygınlaşmaya başladı. Hem gıda hem kozmetik alanında vegan ürün tercih edenlerin sayısı artık hiç de az değil. Yıllar öncesinde pek çok ürününü severek kullandığım kozmetik markası Alix Avien de vegan ürünleri ile raflarda yerini almış. Daha önce denemediğim bu ürünleri Pembe Dünyam etkinliğinde bizler için hazırlanan PR paketi ile tanımış oldum.

İlk fırsatta denediğim bu ürünlerden ilki likit mat kalıcı ruj oldu. Alix Avien Vegan Matte Liquid Lipstick serisi mat ruj gerçekten o kadar kalıcı ki, kalıcı makyaj çıkaran bir ürünle bile zor çıkardım. Yani sürüp denize havuza gir bir şey olmuyor. Sürerken de yumuşacık, bu kadar kalıcı olacağını hiç tahmin edemiyor insan. Paraben ve gluten içermiyor.


Diğeri de Alix Avien Vegan Highlighter Gold ipek gibi sürümü olan bir aydınlatıcı. Hem ışıltılı hem de nemli bir bitişi var. Paraben ve gluten içermiyor. Göz farı gibi de uyguladım ben ışıltılı hafif bir göz makyajı isterseniz orda da harika duruyor. 


Bu serinin fiyatları bir çıt üst olsa da içeriğin temiz olması, vegan olması ve kalitesi ile tercih edilebilir ürünler olduğunu düşünüyorum.


1 yorum:

  1. Ürünler gerçekten cok başarılı rujun rengine de bayıldım!!! :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.