Sosyopix Kişiye Özel Hediyeler

Konya da sevgili Pembe Dünyam blogunun sahibi sevgili Ümrancığımın davetinde sevdiğimiz pek çok firma sponsor olarak bizimleydi. Bunlardan biri de uzun zamandır tanıdığım Sosyopix oldu.

Sanırım bundan beş altı sene önceydi Sosyopix ile tanışmam. Yine bir blog etkinliği için bizlere baskı fotoğraflar göndermişlerdi. Sonrasında pek çok alışverişim oldu ve kesinlikle tavsiye ederken içim rahat bir şekilde tavsiye diyorum. Peki neler var Sosyopix de derseniz fotoğraf baskısı, çerçeveler, albümler, magnetler, hediye kutuları, kanvas tablolar, dekoratif hediyeler ve kişiye özel hediyelik eşya konusunda ne ararsanız var.

Akıllı telefonların en güzel yanı sonsuz fotoğrafı saniyeler içinde çekip kaydedebilmemiz, ancak bunları bastırmayınca dijital ortamda dönüp bakmayı unuttuğumuz binlerce fotoğraf karesi telefon hafızlarını doldurmaktan başka işe yaramıyor. Oysa ki eskiden daha çok baskı yaptırır ve albümlerde saklardık. Benim öyle daha çok hoşuma gidiyor o yüzden Sosyopix de baskı fiyatlarına mutlaka bakın diyorum, çok uygun oluyor. 

Ayrıca özel günler için kendinizin, sevdiklerinin fotoğraflarını bastırdığınız özel hediyelikler konusunda da alternatif çok. Ben şahsen özel düşünülmüş hediyeleri çok daha seviyorum. Siz de böyle düşünüyorsanız siteye göz atmanızı öneririm :)


1 yorum:

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.