Pembe Dünyam 8 Yaşında

 Blog dünyasının bana kazandırdığı güzel arkadaşlarımdan Pembe Dünyam blogunun sahibi sevgili Ümran sekizinci blogger etkinliğini yine bizler ve çok kaliteli firmaların katılımıyla gerçekleştirdi. Konya da Frida Love Cafe de olan buluşmamızda hem beraber sohbet etme hem de tanıdığımız firmaların yepyeni ürünleri ile tanışma fırsatı bulduk.

Bu etkinlikleri eskiden daha sık yapardık lakin pandemi nedeniyle mecburen ara vermiş olduk. Neyse ki şartların değişmesiyle beraber yeniden bir araya gelme imkanı bulduk. Bu etkinlik o yüzden bizim için de daha bir özel oldu canım arkadaşıma o yüzden çok teşekkür ederim :)


Sponsor markalarımız K-Land kozmetik, Sosyopix, Bargello parfüm, For You, Doğadan gibi sevdiğimiz markalar oldu. İlk defa taıştığım K-Land markası benim için bir keşif oldu.




Bizler için özel hazırlanan bu pr kutularını tek tek açıp ihtiyacıma göre denemeye başladım bile. Denedikçe şahsi fikirlerimi yine burdan ve instagram hesabımdan paylaşıyor olacağım. Emeği geçen sevgili Ümrancığım ve tüm firmalara teşekkürler :)






Hiç yorum yok

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.