K-Land: Satış Rekorları Kıran Kore Güzellik Ürünleri

Pek çok alanda iddialı olan Kore markaları özellikle güzellik sektöründe epey bir öne geçti son dönemde. Makyaj ve cilt bakımı ürünlerinde çok iyi satış rakamlarına sahip markaları bir araya getiren K-Land ise geniş ürün gamı ile bize çok etkili alternatifler sunuyor. 

Sevgili Pembe Dünyam sayfasının sahibi canım arkadaşım Ümran'ın düzenlediği #pembedünyam8yaşında davetinde ben de K-Land markası ile tanışma fırsatı buldum. Bizlere özel hazırlanan PR paketinde üç adet ürün vardı. Bunlar neler derseniz üç tane rekor satış yapan ürün diyebilirim :)

Yazın güneşin etkilerinin tavan yaptığı günlerde kesinlikle hepimizin ihtiyacı olan Hyaluronic cooling Sun Gel 50 SPF+ koruma etkili güneş kremi. Hyaluronic asit içeren bu ürün cilde bariyer sağlama ve güneş etkilerine korumada çok iddialı. Pek çok kullanıcının olumlu yorum yaptığı ürün jel yapıda ve kolayca uygulanıyor.


Bir diğer ürün ise Elensilla CPP göz kremi. Kolajenli içeriği ile göz çevresini tamamen korumaya alan ürün aynı zamanda göz çevresini aydınlatıyor, sıkılaştırıyor. İçeriğinde ise mineral yağ yok, parabensiz ve parfümsüz. Bir diğer konu da göz kremlerinde genellikle küçük olan gramajların bu üründe nerdeyse muadillerinin iki katı 20gr olması. Gerçekten fiyat olarak ucuz bir ürün olmasa bile gramajdan dolay kesinlikle çok hesaplı oluyor.


Son ürün ise Dearboo Aloe Green Tea After Sun güneş sonrası serum ise yine oldukça büyük boy bir ürün. Tatil bavuluna ilk gireceklerden. Ben bu iddialı ürünleri kullanmaya başladım bile, etkilerini de ilk fırsatta paylaşıyor olacağım :) 






1 yorum:

  1. Güle güle kullan canım cok detaylı olmuş umuyorum beğenirsin ürünleri 😍🤗🤗

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.