Biorezonans İle Kilo Kontrolü

Son yıllarda çok duyduğum biorezonans meğer nelere şifa oluyormuş. Sigara, alkol, madde bağımlılığı ağrı, alerji, gıda intoleransı ve kilo verme gibi pek çok konuda tedaviye yardımcı olan biorezonans nedir peki? Biofrekans olarak da adlandırılan biorezonans (titreşim tıbbı) ile bağımlılık yapan madde cihaza tanımlanır ve bu maddeden alınan frekans vücuttan silinir. Bu sayede kişi bağımlılıktan kalıcı olarak kurtulur. 

Bende biorezonansdan kilo verme konusunda faydalanıyorum. Nasıl oluyor diyenler için sade bir dille anlatacağım. Eğer sizin de kilo konusunda sorununuz varsa, ara ara diyet yapıyor ancak bir süre sonra sil baştan aynı kiloya dönüyor ya da üstüne kilo ekliyorsanız dikkatle okuyun. Biorezonans gerçekten  hem etkili hem zahmetsiz ve de insanı rahatlatan bir işlem. Her şey ideal kilomun altı yedi kilo üsüne çıkmamla başladı. Diyetisyen eşliğinde yaptığım diyetlerde çok zorlanıyordum. İlk bir ay programa uymaya çalışsam da sonrasına sıkılıyor, zorlanıyor bırakıyordum. Bu şekilde son beş yılda defalarca denememe rağmen istediğim kiloya inemedim. Çünkü asıl sorun sosyal hayatıma uymayan listeler ve maalesef kapanmayan iştahımdı. Şu an biorezonans ile iki seans aldım ve ilk seansın hemen ardından bile kapanan iştahım beni çok şaşırttı. 

Peki seanslar nasıl oluyor dediğinizi duyar gibiyim. Biorezonans aletine bağlı elektrotlar vücuda (el, ayak ve baş) temas edecek şekilde sabitleniyor. Biorezonans cihazının içine minik cam kavanozlarda iştahınızı tetikleyen ve daha az tüketmek istediğiniz karbonhidratlı şekerli gıdalardan örnekler konuyor. Bazen rahatlatıcı bir müzik eşliğinde bazen de müziksiz uygulanan bu seanslar sırasında ağrı anlamında herhangi bir şey hissetmiyorsunuz. Tam tersi gayet rahatlamış bir şekilde kendinizi daha iyi hissederek bitiriyorsunuz. 

Benim için şaşırtıcı olan asla ekmeksiz yemek yiyemeyen ben haftalardır ekmek yememiş olmam. Ancak bunu yaparken de acı çekerek değil tamamen doğal bir şekilde yapıyorsunuz. Yani ekmek, makarna, tatlı çeşitleri, sandviç, hamur işi gibi benim kilo vermemi zorlaştıran ne varsa tamamına karşı yeme isteğim hemen hemen bitti gibi bir şey. Daha ne isteyebilirim bilmiyorum. 

Dört seans olarak belirlenen bu program sonrası eğer kişi ihtiyaç duyarsa hatırlatma seansı yapılıyormuş. Aynı yöntemle sigara ve madde bağımlılığından, ağrılardan, alerjilerden kurtulmak mümkün. Ayrıca ruhsal sıkıntılar için de kullanılabiliyor. Onkoloğumdan onay alarak başladığım #biorezonans kesinlikle yan etkisi olmaksınızın uygulanabilecek alternatif yöntemlerin en iyisi ve en moderni. Dileğim bu yöntemin daha çok kişiye ulaşması ve yaygınlaşması. Bu yazıyı da bu sebeple yazdım. Eğer Ankara' da yaşıyorsanız bu konuda Myza Rezonans tavsiyemdir. Ben, benden sonra kız kardeşim, sonrasında onun arkadaşı derken deneyip etkisini gördükçe güvenim de artıyor. Herkese sağlıklı günler diliyorummm :)


Hiç yorum yok

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.