Fındıklı Kek, Hastalık, Mim Ne ararsan var



Hafta sonunu ilaçlar, bitki çayları, aksırık ve öksürükle bitirdik. Serhan da bende hastayız. En iyi dostumuz battaniye, selpak ve tv oldu. Tek güzel tarafı evde olup kar manzarası izlemek oldu. Halsiz ve enerjisiz saatlerin arasında kalkıp atıştırmalık birşeyler hazırladım, sonra geri yattım filan derken koskoca haftasonu bitirdik. Aslında bademli kek tarifi verecektim. Ama geçen haftadan beri yazılmayı bekleyen fındiklı keki atlamayayım dedim. Her zamanki tarifim bu sefer fındıklı tarçınlı, burada limonlusu var, burada ise kakaolu sadesini görebilirsiniz.


Bu arada Bricit beni mimlemiş yine :) El mahkum yazacağız artık. Ben kendimle ilgili hangi birini yazayım şimdi şaşırdım. Neyse bi başlayalım hele, bişeyler çıkacak artık.
♥ Ben en ufak şey için bile şükretmeden rahat edemeyen, kaybedecek tek bir anı bile olmadığını düşünen, testlere göre beyninin her iki tarafını eşit kullanan :), evli kocasını seven, seyahat delisi, kafasına koyduğunu anında yapmak isteyen, bloguna girmeden günü geçmeyen, kardeşinin en yakın dostu olduğuna inanan, yemek yapmak kadar yemeyi de seven,  köklerinde Karadenizli, Çerkes kanı bulunan, halihazırda Ankara da yaşayan ancak buradan taşınacağı günleri iple çeken bir vatandaşım :)
♥ Blog yazarım blog okurum, yaptığımı, pişirdiğimi, ürettiğimi anında paylaşırım, paylaştıkça, fikir alıp fikir verdikçe mutlu olurum. Negatif insanlardan, enerjimi emen tiplerden kaçarım, acımam bitiririm. Unutkanım, dalgınım, bir gün laptopımı unuturum evde başka gün anahtarımı. Devamlı aklımda fikirler uçuşur masamın üstü küp notlarla doludur. Çok diplerde yaşamam olayları, unutmam gerekeni unuturum, ama deve kinim vardır arada bir de olsa. Hem çalışıp hem kendime aileme zaman ayırıp hem de hobilerimi ihmal etmemeye çalışıyorum, birşeyler üretmek rahatlatıyor. Hayat bazen haddinden fazla yoruyor, bazen de güzel sürprizler oluyor. Güzel anları çoğaltmaya çalışıyorum, tek derdim bu. İşte benden bu kadar sevgili Bricit, öpüyorum ☺ Herkese iyi haftalar diliyorum...

10 yorum:

  1. gecmiş olsun umarım daha iyisindir. ellerine sağlık bu arada harika gorunuyor kek:)
    İstanbula tasın bence de goruselim:)) negatif insanları bende hic sevmiyorum cok uzak olsunlar bize, çok iyi bir hafta diliyorum opuyorum canım yanıtladığın icin tesekkurler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim :) Evet daha iyiyim Allahtan. İstanbul alternatiflerimizde yok ama büyük konuşmamak lazım. Gelirsem zaten o güzel etkinliklere bende katırlırım kesin valla özeniyorum :)

      Sil
  2. çok geçmiş olsun, dikkat edin kendinize

    YanıtlaSil
  3. geçmiş olsun ,iyi haftalar diliyorum.

    YanıtlaSil
  4. çok geçmiş olsun sevgiler cnm

    YanıtlaSil
  5. tek derdin güzel anları çoğaltmak olsun şekerim bayıldım buna
    ben de aynen böyle yapmaya çalışıyorum
    çok geçmiş olsun sana
    umarım bir an önce düzelirsin
    öptüm seni

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.