2017 Kışında Neler Giydik?

Bu kış bir hayli iddialı trendler vardı karşımda. Tabi ben her zamanki gibi moda diye tüm trendlere balıklama atlamadan önce bir bakıp neyi kendime ve tarzıma yakıştırabilirim diye düşünüp ondan sonra uygulayanlardan olduğum için, bu yıl moda olan herşeyi değil sevdiğim trendleri tekrar paylaşmak istedim. Bakalım 2017 modasında neler yükselişteymiş. Ürünleri bulabileceğiniz sitelerin linkleri fotoğrafların altında...

Bu sene kürk çok moda, o yüzden ilk sıraya kürkleri alıyorum. Pelüş kürkler o kadar revaçtaki ben de çok sevdiğim bu kürklerden bir kaç tane aldım. Tercihimi siyah, leopar desenli ve monokrom renkli kürklerden yana kullandım. Yumuşacık dokunuşlarıyla gerçeğini aratmayan bu kürklerin hemen her rengi bu sene çok moda!

Kürkler burada 

Danteller ve nakışlar son sürat modanın içinde yer almaya devam ediyor. Yıllar yılı piyasadan silinme noktasına gelen nakışlar ve aplikeler dantellerle beraber hemen her markada karşımıza çıkmaya devam ediyor. Ben danteli sever ve her daim kullanırken nakış ve işlemeleri yeni yeni sevmeye ve kullanmaya başladım.

Dantel ve nakışlı modeller burada 

Kadife ise yine bu sene şaha kalktı ve elbiselerden eşofmanlara, çantalardan ayakkabılara hemen her yerde kullanılmaya başladı. Kadifenin mat ve yumuşak dokusunu seviyorum. Lakin elbise olarak giyilecekse vücuda uygun modeli belirlemek konusuna dikkat etmek gerek diyorum.

Kadifeler burada 

Metalik renkler ve glitter dokunuşlar yine bizimle. Artık abiye giyimden çıkıp gündüzleri de rahatlıkla kullanılan doreler, lameler o kadar moda oldu ki, giymeyen kalmadı diyebiliriz. Özellikle plili midi boy lame ve dore etekler spor ayakkabılarla, botlarla kombinlendi, yine metalik baskılı kazaklar birçok mağazanın vitrininde yerini aldı.

Dore lame giysiler burada 

Kışı geride bırakmaya ve yavaş yavaş sezonu kapatmaya hazırlandığımız şu günlerde indirimler de aldı başını gidiyor. Bu zamanlarda yapılan alışverişlerin çok karlı olduğu gerçek. Yeni sezonda neler var en kısa sürede onu da paylaşacağım, sevgilerimle :)



2 yorum:

  1. Ben bu kışın modasını çok sevdim! Nerede kokoşluk orada ben (çaktırmasam da). Öperim!

    YanıtlaSil
  2. <Bunların hepsi tam benlik. Güzel seçimler...

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.