Makyaj Fırçası Takımı


Makyaj yapmak için kullandığımız renkli kozmetikler kadar makyaj fırçalarının da önemini artık hepimiz biliyoruz sanırım. Ben eskiden fondöteni fırçayla uygulamanın ya da süngerle uygulamanın bu  kadar farklı sonuçlar vereceğini hiç bilmiyordum. Halen makyaj konusunda çok iddialı olmasamda fırçaların önemini gayet iyi anladım. Ve kendime bir makyaj fırça seti almaya karar verdim. Tek tek fırçalarım vardı elbet ama böyle tam takım olması daha iyi oldu. Bu takımı yine yurtdışı alışverişlerimden birinde Rosegal sitesinde gördüm. Fiyatı ise gerçekten inanılmaz. Kargoyu açar açmaz ilk işim kıllarının yumuşaklığına bakmak ve kılları çekip dökülüyor mu kontrol etmek oldu. Çekiştirmelerime rağmen dökülen kıl olmadı :) Bakalım kullanırken nasıl olacak. Birden bu kadar çok fırça olunca hangisi ne için kullanılıyor bilmediğimi farkettim :) Tabii ki bazıları tanıdık geldi mesela bu allık fırçası :))) En basitinden başladım :)


Bu da far karıştırmak için...


Bu takımı seçerken itiraf etmek gerekirse rengi en önemli etken oldu. Çünkü en en en sevdiğim renk mor! Fırçalarımı pleksi organizerımın içine dizdim. Ancak sanırım kapalı şekilde muhafaza etmek daha iyi olacak tozlanmaması için.



Bu cici takımı siz de beğendiniz mi? Eğer ihtiyacınız ve merakınız varsa ürünü buradan inceleyebilirsiniz. 10 doların altındaki fiyatına göre gerçekten güzel bir takım. Sizin makyaj fırçalarıyla aranız nasıl? Yorumlarınızı bekliyorum :)

Sevgilerimle :)

Makyaj Fırçası Takımı: Rosegal






14 yorum:

  1. Fırçasız asla :))) Bunlar da güzel görünüyorlar yapı ve yoğunluk olarak; güle güle kullan Ebru'cum. Öperim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya evet fırça ile uygulama ne kadar farklı oluyor di mi? Teşekkür ederim Başakcım, işin uzmanı olarak fırçaları güzel bulmana çok sevindim bakalım kullanırken nasıllar :)

      Sil
  2. çok tatlı hakikaten güle güle kullan..

    YanıtlaSil
  3. kapalı koyunca da organizer sürekli kirleniyor böyle daha iyi gibi en sağlıklısı kapalı durması da :) renklerine bayıldım güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
  4. Those brushes look really nice! :)
    Enjoy the weekend! <3

    fashionabejita.blogspot.com

    YanıtlaSil
  5. Renkleri çok güzel güle güle kullan 😊

    YanıtlaSil
  6. Çok güzel canım güle güle kullan. Ben de fırça ile makyaj yapmanın hazzını yaşıyorum. Gölgelendirme çok daha iyi oluyor.

    YanıtlaSil
  7. Çok tatlı gözüküyorlar güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.