Yüksek Bel Skinny Jean

Düşük bel jean modasının geçmesine ve yüksek bellerin yeniden gelmesine çok seviniyorum. Giydiğimde rahat etmediğim, eğilince düşecek gibi olan ve sık giyenlerin bel kenarlarında fazlalıklar oluşmasında neden olan düşük belleri çok bile giymiştik zaten. O yüzden yüksel bel moda olur olmaz adeta atladım bu modellerin üzerine :) Lovelywholesale den aldığım bu lacivert skinny jean yüksek beli, güzel rengi ve rahat modeliyle benim için çok ideal günlük pantolon oldu. Çocukla beraber günlük hayatta rahat edebilmek ilk sırada geliyor. Arkadaşlarımla dışarıda buluşup çocukları oyuna götürdüğümüz gün salaş gömlek ve botlarla beraber giymeyi tercih ettim bu pantolonu. 




Kombin detayları için linklere tıklayabilirsiniz sevgilerimle :)

Skinny jean: Lovelywholesale 
Gömlek: Romwe 
Bot: Dresslily



10 yorum:

  1. Hiç önermiyorum. Bacağınızdaki sinirleri sıkıştırıyor. Sinir sıkışması yaşadım birçok kez ve de bacağınızı kaybetme riskiniz var. Güzel olayım derken birde sağlınızdan olmayalım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :))) yorum ve uyarı için teşekkür ederim ama bu pantolon giydiğim en rahat pantolonlardan biri. Yani skinny dediğime bakmayın, öyle bacağınızı kangren edecek bir şeyi zaten giymem giyemem. Rahatıma düşkünümdür :)

      Sil
  2. zaten bu düşük bel modasını çıkaranın yatacak yeri yok :) bir neslin vücut yapısını bozdular... hem rahat hem uzun gösteren bu modellerin takipçiyim..

    sevgiler ;)

    YanıtlaSil
  3. eskiden çok giyerdim ama şimdi bir türlü alışamadım bu yüksek bellilere düşük bel o kadar rahat ki .-)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende düşük bel ile hiç rahat edemiyorum :)

      Sil
  4. Yüksek bellerin geri dönmesi çok iyi oldu :)

    YanıtlaSil
  5. Yüksel beller iyi hoş da, valla benim gibi hafif etine dolgun kadınlarda olmuyor Ebru :))) Üstüne kalçayı kapatacak bir şeyler giymek şart (kendi adıma konuşuyorum). Ne düşük, ne yükse; normal bel candır diyorum :D Öptüm!

    YanıtlaSil
  6. Yurtdışı sitelerinde en çok pantolon seçiminden korkuyorum. Dar olur diye. Ama bir tulum iyi geldi.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.