Nakışlı Bot


Son iki yıldır inanılmaz bir şekilde yükselişte olan nakış modası daha ne kadar yükselir, ne kadar daha trend olur bilmiyorum. Her yanımız nakış, işleme oldu :)  Hangi moda blogunu okusam nakış, taş, işleme görüyorum. Tabii moda insana bazen çok sıcak olmadığı şeyleri bile sevdirebiliyor. Ben ki eskiden hiç sevmem derdim ben bile içine düştüm nakışların, sevenler ne yaptı merak ediyorum. İşte öyle böyle derken Zaful' da kışlıklara bakarken bu nakışlı bot gözüme iliştiiiii...Baktım model süper, nakışları da harika görünüyor hadi o zaman dedim bi nakışlı daha olsun.  


Bu tip işlemeli ayakkabıları en sade giysilerle giymek zorundayız. Aksi halde karmaşa oluyor, göz yoruyor. Bende kombinimde buna dikkat ettim. Bazı arkadaşlar bu nakışlı parçalarla pek şenlikli kombinler yapıyor son zamanlarda. Nakışın üstüne desenli giysi, onun üstüne püsküllü üst giyenleri bile gördü bu gözler :) Belki onlar da böyle sade kombinler için benzer şeyleri düşünüyordur, bilemeyiz :) Böyle farklı tarzlar olmasa canımız sıkılırdı belkide kimbilir :) Bu arada aşağıdaki fotoğraf Ankara'nın en yüksek binalarından biri olan Yıldırım Kule' nin en üst katında 135 metre yüksekte çekildi. Yıldırım Grup' un projesi olan Yıldırım Kule evime çok yakın, inşaatı bittiğinden beri merak ediyordum. Geçtiğimiz günlerde MAG Dergi ve Yıldırım Grup bizleri davet ederek bu harika bina hakkında bilgiler verdiler. Bizim için de hoş bir buluşma oldu.




Nakışlı ayakkabılarda ilk baktığım şey nasıl işlendiği oluyor. Bazısı maalesef iyi işlenmemiş oluyor o zaman çok basit duruyor. Bu botun güzelliği işemelerin çok kaliteli olması aslında. Beğendiyseniz fiyat ve detaylar için ürün linki aşağıda, sevgilerimle :)

Nakışlı Bot: ZAFUL 

2 yorum:

  1. nakışlı olsun 3 kuruş fazla olsun :-)))

    YanıtlaSil
  2. Bu botlar hem çok güzel ve rahat görünüyor; hem de elbisenin altına çok yakışmış! Güle güle giy Ebru'cum, secvgiler!

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.