Lokum Tadında En Güzel Kırmızı Et Yemekleri Tarifleri


Türk mutfağının taç giymiş nadide lezzetleri lokum tadında kırmızı et yemekleri tarifleri, ülkenin en zengin yemek arşivi Nefis Yemek Tariflerinde! Yumuşacık pişen kırmızı et yemekleri, damak tadının incileri enfes kebap çeşitleri, et haşlama ve kavurmalar, yahniler, en güzel kıymalı yemekler ve çok daha fazlası Kırmızı Et Yemekleri kategorisinde sizleri bekliyor! 

Mutfakta tecrübeniz olsun veya olmasın, hiç fark etmez. Et pişirmenin ustası olacağınız, ikram ettiğiniz herkesten tam not alacağınız kırmızı et yemeği tarifleri, ihtiyacınız olan tüm püf noktalarını içeren, aşama aşama yapılışları ve videolu resimli anlatımlarıyla huzurlarınızda! 

Dile kolay, 10.000e yakın kırmızı et tarifleri, her zevke hitap edecek pişirme teknikleri ile mutfağınıza konuk olmaya hazır! Peki, sizin favoriniz hangi et yemeği? Tamamı denenmiş, gerçek kullanıcıların paylaştığı kırmızı et yemekleri Nefis Yemek Tarifleri lezzet ayrıcalığıyla tek tıkla her daim yanınızda!  



Nefis Yemek Tarifleri Kırmızı Et Yemekleri Çeşitlerine Nasıl Ulaşabilirim? 

En özel akşam yemeklerinden samimi aile sofralarına, tek kişilik menülerden kalabalık misafir menülerine geniş yelpazeye uyarlanabilecek kırmızı et yemekleri kategorisinde binlerce çeşit tarif bulunmakta; üstelik ülkenin her köşesinden hatta yurt dışından gelen tariflerle de günden güne besleniyor. 

Peki, bu tariflere nasıl ulaşabilirsiniz? 

Yapmanız gereken tek şey web sitemizi veya tamamen ücretsiz (iosandroid) mobil uygulamamızı ziyaret etmek! Üst kısımda yer alan Tarifler bölümüne gelip, Et Yemekleri ardından Kırmızı Et Yemekleri kategorisine tıklayarak tüm çeşitlere hızlıca ulaşabilirsiniz. Bu sayfada sizler için en popüler tarifler başta olmak üzere denenmiş bütün kırmızı et yemeği tarifleri sıralanmış olacak. 

Aradığınız özel bir et yemeği mi var? 

Sayfanın üst kısmındaki arama kutucuğundan karnıyarık, Ali nazik, çökertme, soslu biftek, etli güveç, kuzu haşlama gibi dilediğiniz kırmızı et yemeğini aratabilirsiniz. Arama sonuçlarında kullanıcılarımızın mutfaklarından çıkan gerçek, tam ölçülü ve birebir sonuç veren tariflere kolayca ulaşabilir, damak tadınıza en uygun olanı seçip pişirebilirsiniz. Aklınıza takılan soruları tarif yazarına yöneltebilir, beğendiğiniz tarifleri defterinize ekleyebilirsiniz. 

Ayrıca, kırmızı et yemeği hazırlarken arama kutucuğunun sağındaki ‘Malzeme ile Ara’ seçeneğini kullanarak tarifte içermesini (antrikot, domates sos) istediğiniz veya istemediğiniz (sarımsak, soğan) malzemeleri filtreleyebilirsiniz. 

Peki, kırmızı et yemekleri kategorisinde ne tür tarifler mevcut? 

Türk mutfağının gözdesi kırmızı et yemekleri kategorisinde karnıyarık, et çökertme, Ali nazik, musakka, hünkar beğendi, sac kavurma, yahni, sebzeli et haşlama, et sote, çoban kavurma, fajita, tantuni, tirit, kıymalı kuşbaşılı bakliyat ve sebze yemekleri, soslu veya sade bonfile, biftek, antrikot, pirzola çeşitleri sizleri bekliyor! 



Hangi Kırmızı Et Yemeği Kaç Kalori? 

Kırmızı et çeşitleri, Türk damak tadının sarsılmaz malzemelerinden biri. Pek çok yemek dana ve kuzu etlerinden hazırlanan kuşbaşı, kıyma gibi etlerle hazırlanıyor. Beslenme uzmanları ölçülü olmak kaydıyla protein kaynağı et tüketimini sağlıklı buluyor; elbette aşırıya kaçmamakta ve sağlıklı tekniklerle pişirmekte fayda var. Haşlama, fırında ya da tencerede pişirme, tavada kızartma yöntemine göre çok daha yararlıdır. Ayrıca et yemekleri, sebze ve bakliyatlarla desteklenebilir. Böylece besin çeşitliliği oluşturulabilir. 

Peki, geleneksel ülke mutfağımızın olmazsa olmazları arasında yer alan, en sık tüketilen kırmızı et yemeği tarifleri porsiyonluk kalorileri ne kadar? 

  • 1 porsiyon karnıyarık: 191 kalori 
  • 1 porsiyon Ali nazik: 410 kalori 
  • 1 porsiyon çökertme kebabı: 635 kalori 
  • 1 porsiyon imam bayıldı: 160 kalori 
  • 1 porsiyon hünkar beğendi: 470 kalori 
  • 1 porsiyon et yahni: 200 kalori 
  • 1 porsiyon et sote: 220 kalori 
  • 1 porsiyon çoban kavurma: 600 kalori 



Nefis Yemek Tarifleri Mutfağının Favorisi 5 Çeşit Kırmızı Et Yemeği Tarifi 

1) Tüm Ülke Bu Tarifi Uyguluyor: Orijinal Karnıyarık 

Karnıyarık dendi mi akan sular durur Türk mutfağında… Yumuşacık lokum gibi patlıcanı, nefis bol kıymalı iç harcıyla et ve patlıcanın uyumunu taçlandıran bu tarif, tam tamına 80.000 kişinin defterinde ekli! Videolu, resimli en iyi karnıyarık tarifi Nefis Yemek Tariflerinde! 



2) Sunumuyla Fark Yaratan Nefis Çökertme Kebabı 

Kızarmış çıtır kibrit patatesi, ağızda dağılan biftek/bonfile eti, sarımsaklı yoğurt sosuyla göz dolduran çökertme kebabı! Her lokmada ayrı tatlar sunan, şık davet yemeği bu kebap mutlaka denenmeli. 54.000 kişinin tarif defterinde ekli bu tarif web sitemizde çok beğeniliyor. 



3) Osmanlı Saray Mutfağından Nefis Ali Nazik Kebabı 

Usulüne uygun hazırlanan, Osmanlı saray mutfağından lezzet mirası: Ali nazik kebabı! Videolu ve resimli anlatımı ile tüm püf noktalarını içeren tarif, ilk kez uygulayanların bile nefis sonuçlar elde edebilmesini hedefliyor. Misafir sofralarınıza ana yemek için farklı bir alternatif olacak. 



4) Lokum Gibi Pişen Etli Nohut Yemeği 

Tam tadında lokum gibi pişen nohut ve kuşbaşı etlerin sulu tencere yemeğine dönüştüğü bu tarif, Türk ev yemeği kültürünün en sevilenleri arasında! Yanında pilav, turşu ya da cacıkla çok iyi gidecek etli nohut, pişirme süresinden püf noktalarına  a’dan z’ye tüm yapılış aşamaları ile Nefis Yemek Tarifleri mutfağında! 



5) Doyurucu ve Besleyici Terbiyeli Et Haşlama 

Hastalara şifa dağıtan, çok besleyici ve doyurucu et haşlama tarifi, terbiyeli sosuyla ayrı bir lezzet kazandı! Haşlama yöntemiyle piştiği ve sebze - et içeriği ile besin dengesine sahip olduğu için sağlıklı bir yemek alternatifi olan sebzeli, terbiyeli et haşlama tarifi için Türkiye bu tarifi tercih ediyor. 



1 yorum:

  1. nefis yemek tariflerine tıklamadan yemek yapan kaldı mı acaba :-)

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.