Takı Sevenler Bu Yazı Size

Kadınların pek çoğu gibi bende takıları ve kıyafetime uygun takı takmayı seviyorum. Tarihi milattan önceki dönemlere kadar uzanan takı; kimi zaman pırlanta, elmas, yakut gibi değerli ve pahalı taşlardan, kimi zaman da maddi değeri olmayan maddelerden yapılmıştır. Dönem dönem takı modası değişse de kadınların takı düşkünlüğü devam edecek orası kesin. Benim de takı zevkim de yıllar içinde değişiklikler oldu tabi. Eskiden sadece gümüş takı kullanır, altın ve gold detaylı olanlarla pek ilgilenmezdim. Daha sonraları ise gold rengi ilgi alanıma girmeye başladı ve minik de olsa bir koleksiyonum oldu diyebilirim gold aksesuarlardan oluşan... 


Son günlerde ise özellikle nazar boncuklu kolye ve küpeler çok hoşuma gitmeye başladı. Klasik nazar boncuğu modellerindense farklı bir şey alayım dedim ve Yamachi Gold sitesini keşfettim. Site açılır açılmaz karşıma çıkan göz şekildeki kolye ise tam da istediğim modeldi. Tabi hemen siteyi gezdim. Kolye, bileklik, küpe ve yüzüklerdeki o naif, abartısız, sade ama iddialı modelleri görünce epey bir süre siteden çıkamadım diyebilirim :)


Sitede açılışa özel seçili ürünlerde %20 ve ilk alışverişe özel %10 indirim var şu anda. Ayrıca tüm ürünlerde kargo bedava! 


Hem uygun fiyatlı, hem garantili hem de %100 yerli üretim olan bu takı koleksiyonunda mutlaka sizin için de bir parça var diye düşünüyorum. İncelemek için Yamachi Gold sitesine mutlaka bir bakmalısınız, sevgilerimle :) 







Hiç yorum yok

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.