Yüz Maskelerinin Faydaları

Yüz maskelerinin  faydalarını 2 grupta toplayabiliriz. 
Arındıcı maskeler : Yağlanma şikayeti, siyah nokta ve gözenek problemi yaşayanlar için mutlaka haftalık bakım desteği önem taşıyor. 
  

Bu şikayetinize çözüm olacak maskelerden biri Darphin Purifying Aromatic Clay Arındırıcı Kil Maskesi  İçeriğinde bulunan kil, cildi kurutmadan mıknatıs gibi deride biriken yağı, kiri ve siyah noktaları kendine çekerek vakum etkisi sağlar. Aynı zamanda kil cildin sıkılığını artırır, parlak ve duru bir güzelliğin ortaya çıkmasını sağlar. İçeriğinde bulunan Niacinamid, yağ salgısını düzenler, aknelerin küçülmesini sağlar ve cildi yatıştırır. Diğer bileşenler kızarıklığı azaltarak cildin ihtiyacı olan oksijeni verir . 
  
Kullanımı: Haftada 2/3 defa banyodan sonra temiz cilde eşit oranda uygulayın 15/20 dakika bekleyin bol suyla durulayın farkı göreceksiniz. 
  
NEM MASKESİ VE ÖNEMİ 
2. ana faydası ise problemli ciltlere için. 
2.Atopik dermatit veya egzama gibi cilt şikayetlerinde deri döküntüleri, tahriş ve engellenemeyen kızarıklık ve onu tetikleyen kaşıntı. İşte bunlar cildi yıpratan ve aşındıran cilt problemleridir Bunları önlemek, cildi güçlendirmek için haftalık desteğe ihtiyaç duyarız 

Kuru hassas reaktif ve alerjen cilt yapılarına uygun maskedir. Cildin ihtiyacı olan nemi hapseder ve nem bariyerini güçlendirir . Oluşan kızarıklığı bloke eder cilt görünümünü belirgin şekilde düzeltir, deri döküntülerini temizler. Damar ve kılcal damar çeperini güçlendirerek tahrişi yatıştırır. Yumuşacık ipeksi aynı anda arınmış temiz bir Cilt bırakır. (Özellikle beyler sakallarının çok sert olduğundan dolayı hep şikayet ederler. İşte bu maskeyi traş olmadan 15 dakika önce sürüp daha sonra traş köpüğünü sıkarak traş olabilirler.). 
Kullanımı: Haftada 2/3defa banyodan sonra temiz cilde eşit oranda uygulayın. 15/20 dakika bekleyin ve ardından bol suyla durulayın, farkı görün.


  
Yüz maskelerini incelemek ve uzmana soru sormak için şu linki ziyaret edebilirsiniz: 

Hiç yorum yok

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.