Abfen Nazorinse Burun Yıkama (Nazorinse Plus Pediatric)

Malum corona günlerinde en birincil önceliğimiz sağlık konuları. Bağışıklığı artırmak ve kendimizi korumak en önemli sorun bu ara. İşe gitmek ya da diğer mecburi durumlar için sokakta olmak zorunda kalanlar ise ekstra dikkat etmeli. Size bahsedeceğim bir ürün var bugün blogda, Abfen Nazorinse Burun Yıkama kiti. Kışın Öykütoş üst üste iki defa hasta olmuştu. İlkinde H1N1 olduğunu düşünerek ilaç tedavisi yapmışlar ve hastalık geçmişti. İkincide ise yine ağır bir gripti ancak yine domuz gribi mi başka bir şey mi bilemedik. Ateş, halsizlik, aşırı öksürük ve yoğun burun akıntısı bizi çok çok zorlamıştı. Yavrum öylece yatıyordu kolunu oynatamıyordu. Doktorumuz ilaç yazarken yanında bir de Nazorinse burun yıkama yazdı. Ben tabi kesinlikle Öykü' yü burun yıkama yaptırmaya ikna edemeyiz diye düşünerekten umutsuzca aldım kiti eczaneden. İçinden çıkan şişede temiz su ile verilen şaseyi karıştırarak sıvıyı hazırladık.


Biraz pimpirikli bir çocuk olan beş yaşındaki kızım tabi başta itiraz etti ama hem hastalığın onu aşırı yormuş olması, hem de "hastaneye tekrar tekrar gitmek istemiyorsan doktorun dediklerini eksiksiz yapacaksın" baskıları ile Nazorinse burun yıkama kitini kullanmaya başladı. Ve ben inanamadım gerçekten bu ürünün hem kulanımının bu kadar pratik hem de çocuğun burnunu yakmadan rahatsız etmeden böyle güzel temizleyeceğini düşünmemiştim. Bu yıkama işlemi Öykütoşu çok rahatlattı, geniz akıntısını ve burnundaki tıkanıklığı çok güzel açtı. Nefes almakta zorlandığı gecelerde bize çok yardımcı oldu. Bunu kendi isteği ile yapması, itiraz etmemesi de beni çok mutlu etti.
Şimdi bunu niye yazdığıma gelince, corona günlerinde el, göz ve burun temizliği çok önemli biliyorsunuz. Çocuklar bizler gibi değil malum. El-yüz-göz-burun temasında kuralları unutabiliyorlar. O nedenle dışarı mecburi çıkışlarda eve dönünce ilk iş olarak el yıkama ve Nazorinse burun yıkama ile temizliğinizi yapmanız çocuğunuz için ekstra koruma sağlayacaktır. Ayrıca burun tıkanıklığı, kuruluk gibi şikayetlerde de kulanabilirsiniz. İçeriğinde bulunan Hyaluronik asit burun mukozasının yeniden yapılanmasını sağlıyor. Aynı markanın büyükler için de nazal burun yıkama kiti var. Onu da siz kullanabilirsiniz. Birebir çocuğumda ve kendimde kullanıp memnun kaldığım Abfen Nazorinse Burun Yıkama sizin de aklınızda olsun. Ürünü incelemek isteyenler şuraya tıklayabilirler.
Sevgilerimle...


Hiç yorum yok

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.