Avon Anew Serum Etkili Ruj

Son zamanlarda evden hep maskeyle çıkmaktan dolayı ruj hevesim epey bir kaçmıştı. Ta ki Avon un bu güzelim serisiyle tanışana kadar. Renginin göründüğünden daha da tatlı durduğunu söylemeliyim. Beni en çok sevindiren ise bu rujun dudakları inanılmaz güzel nemlendirmesi. Resmen yumuşacık yapıyor, hafifçe sürseniz bile. Bu kadar nemlendiren ruj azdır diye düşünüyorum. 


Ürün açıklamasında yoğun nemlendirici olduğu, dudakların 72 saat boyunca yumuşacık kalmasını sağladığı yazıyor. Aynen de bu vaadi yerine getiriyor :) İçeriğinde dudak dokusunun görünümünü düzgünleştiren nemlendirici gliserine sahip olduğu ilk kullanımdan itibaren farkediliyor. Bir hafta gibi bir sürede dudak dokusunda değişim görülür diyor. Gerçekten de çatlaklık kuruluk kalmadı, tahminimden başarılı. 


Bu rujdan beklememeniz gereken tek şey uzun süre kalıcılık. Sürdüğünüz andan itibaren nemli yumuşak dudaklar yaratan bu ruj rengi aynı kalsın derseniz bir kaç saat içinde tazeleme gerektiriyor. Ancak ben bir kere sürüyorum ve kalan hali bana yetiyor, nemi de zaten gün boyu gidiyor.


Avon kataloğunda ve sitesinde farklı renklerini de görebilirsiniz ben bir de açık renk bakayım diyorum :)
Sevgilerimle...



Hiç yorum yok

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.